Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Ispod -100, hm jel se na mom mjestu isplati pecati na tom vodostaju, sad tamo di sam lovio mogu hodati?

pajdo77

Pa ako ne hraniš mjesto potražiš neko gdje je veća dubina

Kugla

Pajdo ja nikad ne hranim, jer pecam samo grabežlivce, a mjesto gdje sad mogu hodati opet mi se čini ok, jer mogu na neka druga mjesta bacati

maverick

A ne...sad se tamo kupas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa to je ok, malo se kupam malo pecam  :stripii:

pajdo77

Sada je vrijeme za one koji vole mušičarenje,kamen,plitko i u prvi sumrak polako nizvodno. Malo mušica,malo blinker i prođe večer

bb

Sve ja to volim ali druga smjena me koči.

Kugla

Gledam nešto Drava ide nekih pola metra gore u narednih dva dana, onda neka stagnacija od par dana i porast od preko metar  :icon_scratch:

maverick

Bas gledam...ne znam gdje su to iskopali... :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ne znam susjed ni ja, al to je nekih 1,5 m u tjedan dana  :sha:

pajdo77

Danas od 5-12 sati došla je gore 9 centimetara.

miha

a vjerovatno je gore padalo puno više nego kod nas.... :toothy2:

pajdo77

Danas došao do Drave a ono čamac do pola na suhom,opala od jučer odprilike bar 20 centimetara. Netko nas uzvodno uzrujava pa zatvara i otvara pipu. Nisu to neke padaline da dođe ko prošli tjedan,pa sad odjednom dole zbog suše :sha:

maverick

Mislim da ce ici poprilicno dole....

joker

ma lazu ja jucer bio na dravi oni napisu da je pala 20 cm u roku 5h a ona padala na ocigled i kad sam isao kuci pala je pola metra ako ne i vise.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata