Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Drava u laganom porastu od sinoć (5-6 cm), e sad će se riba počet hvatat samo da je voda hladnija,ovako ja kada i ako upecam ribu a ono riba uznojena,jedna je čak imala kod sebe vlažne maramice :stripii:

pajdo77

od sinoć došla Drava 25 cm pa ti fataj ribu na toliki i takav nagli porast. :baba:

Kugla

Pajdo pa sad je najbolje  :takoje:

pajdo77

nekako mi to naglo,otiću ja danas oko sedmice. Bez obzira na vodostaj moji rezultati su isti,jučer bio sa prijateljem,da ja sposobni nisam roknio par tvistera u šumu ne bi imao šta napisati,on voblera amper a ja tvisteriso i ni jedan udarac.

Kugla

Pajdo probaj malo kasnije recimo u ovom terminu 21:15 - 23:15 a možeš i malo ranije

Miro

Tako je..jucer je pocelo cca od pola 9 do pola 11....
Ja i brat..on izvuko jedno somče od 4 kg :)

pajdo77

Probat ću ja i tada,da mi se da ići do prokopa al mi se mrsko vraćat u koje doba,mogu vam reći da je friško na vodi navečer,kada odlazim mogu i u majici ali navečer je i u prsluku taman,kontam dolazi voda centimetar na sat od sinoć u prosjeku ali nebitno,navodno sutra i prekosutra kiša pa idemo

pajdo77

Bio sam do Drave i opala je dobro tako da sam ga našao na suhom a i vode ima od one dosadne kiše od jučer. Tko ima blag pad kod prilaza čamcu poput mene neka skoči do vode i premjesti si plovilo da ga ne bi vukao traktorom u vodu. Ovi šminkeri koji čamce drže po kojekakvim jaht-klubovima i marinama ne moraju :stripii:

pajdo77

Od ponoći došla deset centimetara. Jel se oni načuture na tim branama pa gvintaju te ventile kako se kome digne ja neznam,oscilacije vodostaja su da čovjek ne vjeruje.

maverick

Vi to imate plivajući bent pa ti čini da voda ide gore dole  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kako ovi kopaju dobro da ga imamo,šest mjeseci oru sa bagerima a prešli 150 metara i to samo raskopali,dođe jedan kaže kopaj,dođe drugi kaže šta ste tu kopali zatrpavaj.

pajdo77

Od sinoć od 21 sat do sada došla Drava 30 centimetara :sha:. Tko tu koga *ebe? Kišurina je bilo prošlih dana u Italiji koliko znam i sada ovi odjednom otvorili naglo ventile jer će im doći voda od tamo. Mogli su to polako danima ispuštati a ne ovako napraviti vodu za rafting. Šta sad pecati na ovaj nagli porast a tko zna šta će biti do večeri,plivat do čamca

šajzika

ide ti jos gore 50 60 cm

Audentes fortuna iuvat

miha

pada ....drava belišće 154 a gore sve pada...

šajzika

:sha:
Na stranici hrvatskih voda koja se azurira svakih sat stoji da je belisce na 159 i da raste plus 2 na sat.
Ovaj hydriinfo ne fula bas cesto.
Audentes fortuna iuvat