Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja isto gledam vodostaj na hrvatskim vodama i zadovoljan izvješćima,svaki sat se pojavljuje novo. Doduše ja Gledam Osijek a ne pratim kakva je situacija uzvodno

šajzika

Osijek Isto raste 2 3 cm na sat.
Ako je dijagram tocan u sljedeci par dana do 0
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Najbolje je pecat kada je u blagom porastu ali ovo nije ni blizu toga

pajdo77

Napokon je prestala rasti,*ebeš emigrante,tu kod mene rasturili bent a voda podivljala. Da ne bi i ja veknicu i gajbu piva u kolica pa polako uzvodno ko na onoj slici što je šajzika postavio u temi "emigranti" na oktoberfest :stripii:

šajzika

:sha: :sha: :sha: :sha:

kakve su ovo prognoze brate mili -150 , plus 50   :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja danima trubim na forumu da je tu neka neispravnost :stripii:,na koju foru voda stalno gore-dole,pa ne curi nam voda iz Engleske da je porastao vodostaj od kiše. Padalo u Italiji prije desetak dana i to je sve a ovdje voda luduje :sha:

maverick

A čim se netko uzvodno popiški mi dobijemo pol metra vode  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

gledaj koliko se promjenio graf u roku 15h  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
sad odjednom pada gadno bez ikakvog porasta

jel to i hydroinfo poceo fušarit ?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ja ću tužit odgovorne.svaki drugi dan ja orem elisom po kamenju,odem na vodu plivam po čamac,vraćam se a ono potočić.jedini ja u alatu od motora imam čekić i brener za ravnanje elise,pa dokle će to tako?

maverick

Hydroinfo je ok...ali ovisno o stanju procejenu rade svaki dan....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja odo palit šporet,ovdje na mom ekranu od portala piše "Osijek 0 stupnjeva",naglo je to od popodne zahladilo :stripii:

ibro dirka

jel nije "0" već par dana?

pajdo77

Nije ,evo sad se pojavilo da je temperatura 22 stupnja celzija,pa kako da se više obučem :stripii:,svaki čas drugačije. Nek se uozbilje il nek nam šalju zimske kape :rofl2:

pajdo77

Pogledajte one krivulje u "Drava Osijek",od sinoć je opala 35 cm odprilike :sha:,sad će nakon ove kiše opet do navečer narasti i to nije sportski. Ovakve oscilacije u 24 sata nisu bile česte kao ove godine.

dravski pecaros

prošle godine na ovaj dan drava osijek +450 ..danas -100..razlika 550 cm...koji vrag taka nije bila prošle godine nego mi momačku pokvarila  :flasica: :rofl2:  :pije: