Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Dravski pa organiziraj reprizu momačke  :ok:

TonyC

Ako mi se dobro čini , ode drava još dolje !

šajzika

Daaaa jos pol metra. Ode ja skupljat skoljke.
Jel neko zna kolko dugo mogu zivit u kederkanti ??
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vjerovatno dugo,one i tako filtriraju vodu ako je dosta izbušena i u protoku još bolje

DIDAPATAK

.. :BangHead: a lijepo sam rekao da će biti kataklizme kad ja krenem na pecanje  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Dida ti uletiš u nov čamac a ljudi u gumene čizme i prehodaju Dravu koliko je duboka :uf:

miha

po  hydroinfu ode Drava u nebo ....

Kugla

Ode gore cca 2,5m u tri četiri dana, od kuda ta voda  :sha:

maverick

Netko se isplakao nad nasom sudbinom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

E susjed ovo si odlično rekao  :occasion14:

šajzika

Bas sam gledao sve te sprudove. Izniklo kamenja svuda cak se i neki dobitni prjelazi vide.
Definitivno vodostaj je takav da se treba pregledat obala i naci mjesta za pecanje pri normalnom vodostaju
Audentes fortuna iuvat

Miro

To ne bi bilo loše, uzet malo fotić u ruke pa slikati orijentire  ;D

maverick

Nesto preko 40 km snimljeno kamerom...jos davno na slicnom vodostaju...i mogu ti reci kroz par godina dosta se promjenilo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nasao sam jedan panj u jednoj rupi gdje cesto idem ali nisam znao za njega. . Supalj odozdo. Kao da ga drzi korjenje. Za sakrit se i za ribu dusu dao.  Ima jos takvih mjesta da ne pricam koliko. Gledao sam danas dok sam setao uz dravu kakvih ima prijelaza i rupa da je cudo jedno.
Ako netko posjecuje neki ribolovni teren cesto ovo mu je super prilika
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Može li se negdje osim vodostaja pročitati i trenutna temperatura vode,konkretno Drave ili treba u torbi i toplomjer :sha: