Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

Citat: dravski pecaros  u Rujan 27, 2015, 20:52:43
od jutros drava osijek 40 cm osla gore
http://vodostaji.voda.hr/
mislim da ova stranica i vodostaj na txt 461 ne prikazuju dobro stanje ...mislim da je hydroinfo najrealniji ....drava belišće je davno bila 93 ....

ibro dirka

ja najčešće pratim preko mobitela na

http://vodostaji.voda.hr/

pajdo77

Ibro i ja tu stranicu gledam al ne preko mobitela(nit znam uštekat nit vidim tako malo) :stripii:,ja to na kompu. :icon_thumright:

pajdo77

Od sinoć opala 20-ak centimetara pa ti pecaj. Bit će ovo vesela jesen ako ovi nastave za svaki klinac odvrtati i zavrtati pipe uzvodno. Nema dana da vodostaj ne luduje

joker

dobro kazes pajdo ja jucer bio od 17-21 tu kod mene opala za dobrih 20cm.al to vise ni negledam pokupim stap i na vodu i zaboli me uho mir i tisina.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Od jučer prijepodne do sada opala preko 40 centimetara :sha:,znači opet mi je čamac negdje pet metara na suhom a jučer sam ga mrdao. Zašto su tolike oscilacije od dana do dana i to cijelu godinu ja ne znam i zašto te ventile na kojekakvim branama ne otvaraju i zatvaraju nekim sporijim tempom a ne da Drava maltene presuši za 24 sata? Znam samo da uz ovakav njihov pristup nitko ribe neće vidjeti,ne vrijedi ni ići na vodu dok ovako kokošare :baba:

miha

šajzika

gore dole gore dole joj joj joj

u cetvrtak je plan da sa nekih -114 kolko je sada skoci na -38
skoro metar gore , pa ti planiraj cetvrtak
Audentes fortuna iuvat

dino.os

taman povezao petak sa neradnim četvrtom pa spojio vikend....prognoziraju kišurinu, jedino petak solidan ali voda divljaaaaa...krasno  :-)

pajdo77

Ja sad došao sa nje,raste a bistra ko rakija. Neki usamljenik peca,valjda koristi gužvu dok ne sastavi kiša par dana ako ne lažu.

pajdo77

Raste po tri-četiri centimetra na sat. Jel to negdje poplava?

miha

ne gore kiša pada malo jače .... :toothy2:

raso

Otići će Drava i Dunav poprilično gore. Pljušti u cijeloj Sloveniji, Austriji, istočnoj Njemačkoj i sjevernoj Italiji. Bolje rečeno cijele Alpe su pod kišom i kad krenu bujice evo vodurine.

miha

šajzika

Danas i sutra bi prema prognozi trebalo jos biti pristojno pa tko moze na vodu treba iskoristit.
U sljedecih par dana prognoza je do 2metra
Audentes fortuna iuvat