Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja bio jutros izbacati vodu i smrzo se,piri neki vjetar. Neki lik je otišao prema ušću sa aluminijskim kabinašem,prsa mu zaštićena koliko-toliko od same kabine a na glavi ima kacigu. Nije baš za vozikati se ili sjediti u čamcu ne krećući se par sati. Kad bi stao vjetar bilo bi ugodnije. kud će vodostaj ludovati tu nas opet čeka kiša ko i ovih dana

maverick

Gledam madjare...ode po ovom Drava preko 300 od danas .Miholjac ide na 350...biće vode za po.izdit  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

stižu vreče i pijesak i još kiše od sutra...

maverick

Pa kako je krenilo bice tu svega...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ajd bar cu čikl izvadit bez muke  :stripii: :stripii:
gotova sezona  :icon_salut:
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

E doći opet će onaj brkati sa 220 vodostaja mamicu mu!

pajdo77

Ja sam sad bio do vode,raste dobro i brza je.neka oni koji poput mene imaju blag spust odu i vežu lance na viša mjesta jer će sutra ako ovako nastavi biti plivanja po čamce,neće moći do njih

šajzika

blaženi neptun  :takoje: :takoje:
raste 5 , 6 cm na sat trenutno, ovi sa flosevima ce se opet izhebat
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma jok....jura je na strazi do ponoci a cava poslije njega

maverick

Nepuni metar u 12 sati  :uf:

rj

nagli porast ali ništa extremno  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

samo ti poveži čamac nemoj ko zadnji put ....

pajdo77

Sada sam došao sa Drave,od jučer ga kiša dosta napunila a prijateljev potonio jer nije bio od uskrs do vode pa ga vuci van da se može izbacati voda. Po Dravi plivaju cjela stabla pa skočite do vode da vam nešto nije zapelo za čamac jer će ga odnijeti tu do mene. Dida ti se ne brini,u luci drva ne plivaju :stripii:

šajzika

eno na neptunu kraj kolege potonio camac, pa zovi covjeka pa svasta nesta,
ljudi su aljkavi , camac je velika obaveza ,

opet sam ispljusko čikl, pada kisa pomalo , raste drava, sad ce on van ,
drugom kolegi podigo motor ako ide kakav balvan da ne zakaci i svasta nesta
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Upravo došao drugi put sa Drave danas,vode ko da ju jutros nisam ni izbacivao,sve i svašta pliva,sekvoje neke.