Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

19:50 - 21:50 ti je top vrijeme   :icon_salut:
prema mjesecu i lunarnoj prognozi  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Od jučer popodne opada po 1centimetar dnevno,opet će biti potočić kao što je bila ljetos.

pajdo77

od osam navečer do sada opala nekih 23 cm što i nije tako loše za mene. Ako ne ide pecaljkama rukama ću ih hvatati :baba:

DIDAPATAK

..sad ću i ja isploviti  :hello2:
..ne treba mi Tohi,gorivo i sl..samo dobra čaklja,malo brlje i eto me  :stripii:
.. :baba:

maverick

Mislis puno brlje  :stripii: cini mi se da ide Drava jos malo dolje i onda bi trebao neki socijalni porast
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Raste zadnjih par sati,samo da ne počne popodne piriti i bilo bi idealno za izlazak na vodicu.

maverick

Da...ovo je fin porast iz niske vode...veceras bi netko mogao i nekog brku opaliti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

bas si neki,
jesam ti ljepo reko da je to kod nje hormonalni poremecaj
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ja bi mogo brku opaliti u svako doba dana i noći,naime nije se gospoja depilirala od proljeća pa izgleda ko Frenki Beleven iz crtanih romana :rofl2:

šajzika

za ove sto nisu citali stripove

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

pajdo77

Jučer počela lijepo rasti a danas iz sata u sat opada,tko tu koga jel :pottytrain2:

dino.os

Za vikend raste i Drava i Dunav, a prema nekim prognozama očekuje se i prvi snijeg....bumo vidjeli

Mariorhr

Od subote sjeverac i zahlađenje a moguć i prvi snijeg kako Dino kaže

pajdo77

znači što sam pecao-pecao sam. Na taj kijamet koji se najavljuje ja na vodu sigurno neću.