Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

britva63

jel bio tko do Drave danas na uscu Karasice,, kako stoje splavovi??

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sam bio i ne znam kad ću opet. Pa to su putešestvije dok se dokopam čamca,kud je blato do vrata jer pola benta fali pa sam imo tog čuda pet kila na svakoj čizmi i vuko noge ko oni ronioci prije sto godina tu su sve one blokove što su razmontirali obalu poslagali jedan na drugi na onu srednju bankinu pa sam moro i njih prelazit da bi tek onda mogao da se kotljam niz onu kosinu na guzećki da ne prokližem u Dravu jer su i stepenice razbucali. Pa ovaki trening nemaju ni oni "morski tuljani" što su  :oussama-bin-laden: utepali. Kažu ona gorska služba se nahoda skupljajući turiste što u sandalama idu na Velebit,pa oni su male mace za mene a onaj Stipe Božić šegrt. Di su sad gradski dušebrižnici da montiraju tu žičaru jer ovi to skoro napravit neće. Skoro sam zaboravio reć,napadalo vode u čamac a i Drava došla no najveći je problem što se nakupi tog granja pa obiđite čamce. Eto sad sve znate. :baba:

ps

Granje je manji problem, jučer je u par sati pecanja prošla cijela šuma balvana.

joker

kod mene vec polako odlazi u minus i opada taman sam ovaj tjedan druga smjena a od ponedjeljka prva i ako madari kazu da ce vec biti oko -200 taman se bruse udice i priprema za smudica a i fino je zahladilo vani.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Vodostaj će se smiriti,mene i susjede muči što ne možemo normalno do čamaca,porušili stepenice i pola benta pa sada nikako da to zbog vremena već jednom vrate na staro.Do čamca moram preskakati blokove što su ih poslagali i onda na dupetu niz bent do čamca,malo prokližem i eto kupanja. Nisam ja više tinejdžer da preskačem prepreke. Ako još bude i mraza nema šanse da se ja spustim niz blokove a da ne promašim vodu.

joker

da to je gadno kad nemozes do camca.ja nazalost nemam camac pa nemam tih briga al zato pazim na kolegin i bome je skoro potonuo sad za ovog porasta vec je zadnji kraj bio pola metra iznad vode a on ostavio lanac na duze bas radi porasta ali je neko dosao pecati pa ga prikvacio na kratko za gat i skoro bila pi......a
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mossi

Pajdo veži neki pajvan na vrhu, čisto da se imaš za šta uvatiti ako prokližeš.  :mt1032:

miha

nabavi cepin i one cipele za planinarenje i užad i deri ... :hello2:

pajdo77

Velik je to spust,moro bi si negdje na pola puta napravit bazni logor ko na Everestu :stripii:

mossi

Vidi, ima još jedna opcija: vežeš gornji kraj pajvana za neki veći ali ne preveliki kamen.
Kad prokližeš uhvatiš se za uže, uže cimne kamen, kamen ako te pogodi OK  :BangHead: , ako ne - uže nikako ne puštaj!  :rofl2:

:mt1032: :pije: :stripii:

pajdo77

Ma uže stavim oko vrata,iz ruku hoće isklizniti i eto me u Dravi.

pajdo77

Sada sam došao sa Drave. Opada i dosta je brza,ima i veseljaka koji se vozikaju po njoj.

pajdo77

Došao sa Drave i opada,idealno za pecanje mrene. nekakav sivi limeni čamac sa crnom lamom je zapeo kod mene pa ako neko zna vlasnika neka mu javi. Navodno ima vez tu kod kožare. Ima samo bočni vez pa ga ne mogu sam dotegliti u obalu a pun je vode i veslo u njemu. Ili će ga neko drvo pokupiti i potopiti ili će sam zapeti za nečiji čamac i napraviti mu štetu pa će biti sranja.

pajdo77

jel netko možda gledao na prognozi sinoć dokle će ova magla danas kod nas? mislio sam za promjenu zbrisati malo dopodne na vodu,možda hoće po danu a ja zapeo predvečer ko gladan srat.