Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uuuu to mi je najdraze pecanje karike lede a pišati ti ne pada napamet  :stripii: a ova kisa za vikend sigurno ce poterati vodu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

meni ide na živce to smrzavanje ringlica,bacim dva puta pa ih odštopavaj,kupio sam prije dvije godine mislim onaj tekući glicerin u ljekarni i drek,samo sam još zasro strunu. vodostaj mi odgovara kakav najavljuju ali vremenom koje dolazi baš nisam oduševljen.

pajdo77

Idemo pospanci do Drave pregledati čamce. Drava je od preključer opala,čamac na kamenu a vode ima hvala bogu ko da je jučer cijeli dan padalo. Vidjeh čak jednog sa šarkom kako ode dole prema Dunavu,svaka mu dala.

umpahpah

Citat: maverick  u Studeni 17, 2015, 12:23:33
Uuuu to mi je najdraze pecanje karike lede a pišati ti ne pada napamet  :stripii: a ova kisa za vikend sigurno ce poterati vodu
jjooooooj jedva čekam kad budu samo "tri budale" (nema samo to na dunavu) kuhaju si kavu,vino i čaj!!! A pingvini padaju u nesvjest od zime!!! joooooj

ibro dirka

Na obali je fino. Volim kad mogu blizu autom da sjednem pa se ugrijem...a led na ringlama mi i ne smeta toliko...

pajdo77

Išao sam malo pljunit u Dravu i bilo bi ugodno da povremeno ne zapiri nekakav vjetar,nije strašno da se ne može izdržati dva-tri sata,izbistrila je od ovih kiša ali trebalo bi ovaj dan iskoristiti dok opet ne dođe nekakvo pogoršanje,vodostaj mi se čini sličan kao i proteklih dana :hi:

pajdo77

Vidi vodostaja u zadnjih par sati,jedan sat raste,drugi pada a treći već stagnira. Ni ta Drava nije ko što je nekad bila.

pajdo77

Noćas je počela rasti, bar da malo sunca izađe a ne ovo sivilo cijeli dan :no:

rj

To "sivilo" dušu dalo za jig smuđa ...trk na vodu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ma rj čim je takvo tmurno vrijeme nemam volje ni za šta. Navodno bi se tek sutra mogla pojaviti tu i tamo koja zraka sunca ako su dobro pogodili prognostičari.

ps

Kako je moguće da na stranici Hrvatske vode izvještaj za Belišće stoji 95cm već 3-4 dana, dok za Donji Miholjac u tih par dana stalno varira?     

maverick

Zaglavila im grana... :stripii: izmedju ostalog ode Drava dole...do debelog minusa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Kao i cijele godine, moći će mo je prehodati :toothy12:   

pajdo77

Ludog li vodostaja danas kod Osijeka,jedan sat dođe centimetar,slijedeći isto toliko opadne a treći sat stagnira. Možda oni gledaju taj vodostaj dok valovi pljuskaju po toj letvi ili šta već imaju pa je zato tako šareno :stripii:

ibro dirka

Ma no, oni uzmu čašu pa zagrabe i onda u čaši mjere pa svaki put drugačije zagrabi...