Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

mađari prognoziraju za 1.3. drava osijek 205 ...

Blinkeras Međimurje

Ovdje kod mene je drava mala i bistra pa mi je čudno kako je kod vas velika i raste.Vjerojatno od Mure ona je velika i mutna

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blinkeras Međimurje

Dolje u Međimurju odma do Hidrocentrale Dubrava .Neznam ja to po kilometrima .Kod nas nisam nikad čuo da je netko reko lovio sam na tom i tom kilometru.

ljuska

Citat: Blinkeras Međimurje  u Veljača 25, 2016, 16:16:43
Dolje u Međimurju odma do Hidrocentrale Dubrava .Neznam ja to po kilometrima .Kod nas nisam nikad čuo da je netko reko lovio sam na tom i tom kilometru.

nije dolje u Međimurju nego gore u Međimurju :flasica: :stripii: zbunit ćeš Osječane

Mariorhr

Je istina naš dio je vezan uz vodostaj Mure a i Dunav je tu da malo potpomogne  :icon_thumright:

Blinkeras Međimurje

Hehe Ljuska .U pravu si .Evo dobio objašnjenje o kilometrima na dravi ,ali moram provjeriti na kojem pecam  :bye:

pajdo77

Ti si gore u međimurju a ja sam dole u međunožju ili ti ga u *urcu :hi:.

Slaven

pajdo77

Ma ja to spominjem "moj" teren u tom kontekstu :rofl2:

nekinho

Pajdo legendo. Taj tvoj teren mora da je bogat ribom, jer on i "ribice" idu zajedno u istu rečenicu.  :stripii:

pajdo77

Mora bit bogat ribom kad nisam pet godina tu ništa upeco :stripii:,šta misliš šta se tu sve za to vrijeme omacilo :rofl2:

pajdo77

Sad sam došao sa Drave. Ima vode od noćas bar 50-100 litara,zavisno od kvadrature čamca pa oni koji poput mene nemaju ceradu i vežu čamce na divljim vezovima mogu polako u obilazak pogotovo zbog toga što će navodno i narasti pa uz put svezati čamac na malo više mjesto :hi:

nekinho

Veži ga pajdo na što višlju granu, naravno da će rasti kad evo dunav danas ide gore za bar 30 cm... a i sutra toliko...
Kao što sam nekidan rekao, biće u nedjelju skoro do 500cm na Batini, a zbog toga će i Drava usporiti i ići gore, koliko točno ne bi znao, ali olakotna okolnost je da Dravom ne dolazi velika voda trenutno i nema uzvodno nekih porasta nego čak i opadanja vode, stoga će samo Dunav odraditi svoje ovaj put....

pajdo77

Kraj čamca sam osim granja koje voda pokupi uz obalu našao i jedno deblo dužine jedno tri metra uredno odrezano motorkom. Da nije nekom šumaru uzvodno voda ušla u dvorište :stripii: