Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

ide i on cca 2 metra kao i drava, dolazi val  :ok:
Audentes fortuna iuvat

turbler

Citat: maverick  u Siječanj 06, 2016, 19:29:55
Citat: ljuska  u Siječanj 06, 2016, 17:56:09
Citat: maverick  u Siječanj 06, 2016, 17:48:22
Ljuska...kad budes u prilici ajd poslikaj nam to malo

pogledaj na googl maps ima 21 stepenica to ti je dio drave između varaždinskog jezera i jezera dubrava

Sad gledao ponovno...pa tu nemozes čamcem preko tih kaskada  :sha:

Možeš s onima koje sam ja radio od PEHD-a, dno je debelo 10mm i ima tam 3 čamca takva, taj dio zovu kaskade i to je na starom toku Drave između 2 HE i ima dosta ribe, a frend koji tam plovi tim čamcem več 4g plovi preko kamenja tih kaskada i dno če po procjenama trajati još jako dugo (najdublje brazde od grebanja su cca 3-4mm duboka), a možete misliti kolko su trajni čamci od ostalih materijala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Uh tri metra u pet dana, a taman taj period će biti do minus deset stupnjeva

pajdo77

Bio sam danas nakon tko zna koliko dana do Drave,bistra i niska ali kako vidim po onom grafikonu što ga je postavila dobra duša ovog foruma gospon Šajzika od sutra značajniji porast pa ako malo zamuti moglo bi se popodne malo nabacivat olovom oko riječne flotile,nije bitna riba,ribe nema nego malo nakon tko zna koliko tjedana viroza i boleština izaći malo na svijež zrak. :hi:

miha

idu gore i drava i dunav ....

pajdo77

Bio danas dopodne vidit vodicu,normalno mutna ali sporo curi,mora da ju Dunav slabo prima,nije ni bilo nešto vjetra da se ne bi moglo negdje bacati sat-dva :hi:

pajdo77

Bio sad izbacati vodu,dođem na bent a čamac pramcem okrenut prema ušću,puko štrik kojim je vezan za kolac i jedino ga zadnji senk držao da ne ode na ušće,uzmi neku dasku pa po njega drugim čamcem i onda opet nazad pa vraćaj posuđeni čamac. Usafto se živ. Drava mutna ko ja nakon ampera piva i jako spora,Dunav je slabo prima izgleda. :hi:

nekinho

Ide Dunav za par dana na Batini na oko 500. Biće i Drava na oko 300 kad ju Dunav zaustavi... Izgleda opet stiže tsunami iz Madjarske idućih dana...  :eek:

nekinho

miha

drava belišće je sada 300...

pajdo77

Ja sam sad došao sa Drave,pliva pjena i kojekakvo drveće,brza je što znači da ju Dunav uredno prima :hi:

mlb

Da , zato blizu ušća izgleda ko jezero!

nekinho

Štopa Dunav, štopa.... A za dva, tri dana kad naraste još metar i pol će još i više, što znaći da će i Drava gore...

britva63

opet je pala za pola metra ,, ovo je ludinja s tim vodostajima