Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Pa di ti to vežeš čamac???  :sha:
U pilani... :stripii:

pajdo77

Nizvodno od pilane :stripii:,prije se lijepo znalo sjesti u čamac i kad pliva drveće na veslo(onaj ko je imo lamu je bio šef sale) lagano po Dravi skupljaj ogrijev za zimu,bacaj sa bankine na bankinu pa u kolica i kući. Deset puta jednu te istu granu prebaciš preko ruku dok ju dovućeš do peći a ono mekano drvo i kad ju ubaciš u šporet ona izgori za deset minuta :stripii:. *ebiga al nije se kupovalo ko sad. :hi:

maverick

Uz obalu je puno narezanih drva, dobar dio obale je u fazi razminiravanja...a i tad se puno pila...tako da kad voda dodje eto vam svega nizvodno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sve bi vi zločesti jedni pustili nizvodno samo ne daj bože da od gore pustite kojeg smuđa pajdi,valjda bi vam se ruke osušile :rofl2:

DIDAPATAK

..e matori..prije bi nam konobaricu prepustili nego smuđa.. :crybaby2: :pirate:
.. :baba:

pajdo77

Neka,nek se djeca vesele a ja odoh ručat riblje štapiće što sam jutos upeco u Konzumu.

nekinho

Ovaj vodostaj Drave stvarno zahebava, gledam kako opet dolazi porast od nekih pola metra, u Miholjcu i Belišću jučer raslo toliko u 24 h... Ode još jedan vikend u propast, pa kontam nek sad u subotu i nedjelju padaju i sjekire ako treba samo nek se ispadaju da konačno dođe koji vikend pogodan za pecanje. Već me groznica trese od lovostaja, tj. sjedenja pred tv...  :crybaby2:

pajdo77

Bio do Drave i narasla je od prije dva-tri dana,prljava a u čamcu ima vode slon je ne može popiti pa tko nije poput mene bio par dana neka obiđe čamac,ne toliko zbog vode nego plivaju grane pa da ne bi tražio u Aljmašu. :hi:

dravski pecaros

jel se zna kaki vodostaj drave kroz 5-7 dana..dali nastavlja padati ili ce rasti  :hi:

maverick

Nesto sitno dole i stagnacija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

taman da u nedjelju malo do starog mjesta svaratim....  :thumbsup:

maverick

Pa ne bi bilo loše, šaran se da fino loviti

dravski pecaros

več bi ja išo al mi vodostaj nije dao da sa obale tamo pecam..kad je drava osijek ispod 80 onda mogu

vedro

Citat: maverick  u Ožujak 15, 2016, 20:18:34
Pa ne bi bilo loše, šaran se da fino loviti
Nisam cuo da ga je netko dobio na nasim terenima.

maverick

Pa kad se na tvojim samo lovi smudj...malo ispod tebe...ide i to onako , pristojno