Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ova Drava se ne šali,gledam raste i po pet centimetara na sat. Popodne sam bio do vode, u pola sata prošla je cijela šuma Striborova kraj mene a brza je,Dunav je prima.

maverick

Mislim da je dosegla neki vrhunac...ici ce u par dana dole...jedino sto ce nas dotuci komarci...ide toplije vrijeme a dosta sume je pod vodom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bome bit će veselo,još ko zavraga svake godine neke druge boleštine od njih dolaze,taj napasnik je najveći ubica ljudi u svijetu a mi ih ne smijemo špricati zbog zelenih,da se još nekoliko puta rodim ne mogu to razumiti.

miha

ide snjeg na kraju maja ....pa će riješiti komarce.... :clap2:

pajdo77

Bio sam danas do vode,došla je od jučer popodne a curi bar 2m/s po mojoj slobodnoj procjeni i nosi sve i svašta sa sobom pa ne bi bilo loše kada uhvatite vremena otići do Drave obići čamce jer vjerovatno ima svega i svačega što je zapelo na vezove i lance.

miha

Srednje brzine toka na dionici rijeke Drave kroz Osjecko-baranjsku županiju krecu se oko 0,7 m/s, dok
maksimalna brzina toka može dosegnuti i do 1,5 m/s pri ekstremno velikim protocima..... :hi:

pajdo77

Eto skoro sam pogodio,dobro je pa je Dunav prima,bilo bi dobro da sad kad počne opadati opada polako a ne ko da je netko izvukao čep na kadi

nekinho

Opadat će ona polako idućih dana jer evo i Dunav ide gore za nekih metar i pol u iduća dva dana, tako da je neće toliko brzo moći primati.... :ok:

pajdo77

Evo gledam da ni padati neće za vikend pa lagano peckariti u nekom limančiću bar bjelu,bitno da se može iz kuće napokon

pajdo77

Kako je naglo rasla tako sad i opada,po 2-3 centimetra na sat.

DIDAPATAK

..  :BangHead: to je zato što ja sutra napokon smijem(od žene) i mogu (od posla) na vodu  :dontknow:
..e još da leđa posluže  :crutch:
.. :baba:

šajzika

Tebi to neigra ulogu , ako nesto vjerojatno je ušla riba u luku, znam da ovi operiraju po ulazima/izlazima sa mrežama jer se riba aktivirala
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ako ti i nepeca uvjek imaš pogled na promenadu i Iskrice u šetnji :ok:

DIDAPATAK

..evo zašto služe prijatelji.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
..utješe me kad je muka  :icon_thumright: čak i otvore nove vidike  :clap2:
.. :baba:
..imam pitanjce..kupila mi žena za Božić čak 10l benze..da neće isteći rok uporabe  :icon_scratch:

pajdo77

Ja sam dok sam imao lamu i tako mi ostane reda radi malo pojačao sa friškim i udri,sad kad imam johnsona nikad ne ostane,čudo jedno :rofl2: