Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A kako je rasla tako i pada...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

taman ce biti iduci tjedan a godisnji od ponedjeljka
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

joker

opet ode gore 1-1,5m madari pokazuju.nek ide vise ta voda u pm.

ps

Upravo se vratio, Drava raste na očigled.

pajdo77

Ove godine ne znam šta je gore,ili vodostaj ili ovo vrijeme,baš nas ne maze. Vrijeme jesensko,Drava fuj. Mulim u kući već drugi dan i svi mi idu na jetru,jedino se još sa zecom nisam stigo posvađat. :stripii:

Zagor

Pajdo skupi ekipu pa dođite na feeder kup pa ćemo se svađati zajedno sa prasetom i pivicom  :jede:  :pije:  :stripii:
Gladan i žedan se nemos ni pošteno posvađati  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

nekinho

maverick

A mađari ga jos predvidjaju ovako....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Taman se lijepo pokazao kamen i pjesak,uživao na ovakvom vodostaju misleći da će još malo dole kad eto vraga,dugo je i trajalo.

joker

ma nece biti nista od toga

Blinkeras Međimurje

Kakav je vodostaj kod vas u Os ?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Odličan, nizak...riba fino radi...

Zagor

Bio jučer na dravi. Došlo je do miješanja vode. Površinska hladna je pala dole,a a topla otišla gore. S dna u rukavcima se digle one alge (zabokrecina) pa sada plutaju površinom Drave.

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Gledam ovaj Mađarski Hidroinfo i Drava dolazi u dva dana tj. danas i sutra nekih 80-ak cm. Gdje napada toliko kiše? Uglavnom nije dobro kad tako naglo dođe,ni za pecanje a sad kad pokupi granje i debla uz obalu plivat će svakog vraga po njoj.