Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A padalo je gore...sreća pa nije vise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Neki dan sam gledao šta kažu Mađari na Hydroinfu i trebala je jučer i danas doći nekih 80 cm,dođem na danas na Dravu a čamac mi na suhom. Ni ti Mađari nisu ko što su nekad bili

nekinho

Ide porast sad za vikend bar po Mađarima preko pola metra sigurno...  :takoje:

pajdo77

Vidiš da su ovaj porast promašili totalno,koju ti stranicu pratiš? daj neki link da i mi gledamo ako je pouzdan,za Dravu ako ima.

nekinho

pajdo77

Taj i ja gledam,oni su zabrljali za ovaj porast,nema veze nije da mi glava zavisi od njihove prognoze

joker

pa kazu za 21 porast kod mene tj vikend
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Po njihovom svagdje počinje porast isti dan. Ako je neki val ili slično valjda bi trebalo početi negdje uzvodnije od Osijeka pa onda doći ovamo za dva-tri dana. Negdje su se pogubili ili bacaju grah pa onda odvale prognozu

joker

maverick

Imamo obilne kiše tokom ovog tjedna osobito pred kraj...uvijek budu blizu prognozi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

yopatami1

Fora je u praćenju vodostaja uzvodno. Da li je to porast, opadanje ili stagniranje, odrazi se i nizvodno. Ne oslanjati se mnogo na njihove prognoze.
Gledate vašu reku i njene veće pritoke, uzmete i neko vreme za koje će ta promena stići do vas i to je to.
Vrlo brzo se uđe u štos.
Hvala internetu.

joker

ja znam da ako botovo raste taj val je kod mene za nekih 12h al i madari ne fulaju puno

pajdo77

Otkud sad toliki nagli porast? Gledam da u Belišću raste ko mutava,vjerovatno i kod na s al kad još nisu opravili onu stanicu za mjerenje. Valjda čekaju da povuku lovu od Europskih fondova za drveni metar,već im ta mjerna postaja ne radi godinu ako ne i više.

joker

pajdo sta ti vrijedi i nova mjerna postaja kad riba nece  :stripii:

pajdo77

Ma kod mene neće nikada al reko da sjednem sat-dva,sav se udrvenio kod kuće. Kad ni to sunce nikako da izađe,odma se osjećam poletniji :stripii:,ko tinejdžer :rofl2: