Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Drava od jučer opala da mi je čamac ostao na suhom. Ne znam tko tu koga ali ja sam jučer gledao da bi trebala biti u porastu i to dobro.

maverick

Ma to tebi netko izvukao čamac napolje...kod mene rasla i to uredno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

Pajdooo saljem ti malo vode da ti camac nije na suhom
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Gledao sam jučer vodostaj,tamo gore je došla već nekih pola metra,znači to je danas u mom kvartu ako već i noćas nije došla. Moram se malo kasnije prošetati i vidjeti da nije neko drvo zapelo. Kod nas u donjem gradu mjerilo za kritičan vodostaj je pojavljivanje gradonačelnika u kvartu. Jedino tada je ovdje :stripii:

pajdo77

Bio sam do vode,raste tako da sam jedva čamac dohvatio,ajd što raste al što pliva svako vrag po njoj. To čim je porast ovi uzvodno od mene čiste šupe pa rokaju u Dravu,ima i podnica od kreveta. Da nije nekom pokupila kućicu na vodi :rofl2:

pajdo77

Drava od jučer opala tako da sam čamac vukao u nju,keder kanta sa 20-ak kedera koje sam jedva upecao ostala na suhom i kederi riknili. Kao da mi to nije bilo dosta još uletim do koljena u Dravu. Nije topla vjerujte mi na riječ. Sa tim čamcem samo sranja,skiniti motor pa nek raste,opada,nek pliva nizvodno il nek potone briga me,već mi ga je pun ku*ac.

maverick

Madjari kazu ode Drava opet gore kod Os za metar
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kakva je situacija kod nas susjed, nisam bio dva tjedna do vode

maverick

Pa metar gore...metar dole... :icon_scratch: Ali sta da se radi na vodu se mora  :uf:

Kugla

Hvala na info, ne stižem, možda ulovim koji dan ovaj tjedan da malo vitlam štapom, pa kakav god vodostaj bio, sad idem kad stignem a ne kad su idealni uvjeti

maverick

pajdo77

Cijela ova godina je jako loša što se vodostaja tiče. Ljeto sa tolikim visokim vodostajem,evo sad ko slika EKG-a,gore dole.

joker

bio na dravi veceras opada kod mene i to dobrano a rijava blatna u pm na 10cm nevidis varalicu.stvarno otkud to sve blato?a uz obalu nasao par durbahera.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Bio do vode,opala od jučer ajme. Pirka neki vjetrić al nije da se ne bi moglo za vikend koji sat na vodu. Valjda će stati sa tim opadanjem i porastom svaki dan

ps

Pogledaj malo gore, Botovo +80 :uf: