Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: miha  u Veljača 01, 2017, 15:46:04
i onda nastavak zime sličan onoj iz 2012... znači još nije rekla sve ...

2012 drava je početkom 3 mjeseca bila ekstra niska toplo vrijeme počelo oko 10.3.. ja i kum 20.3 krenili na šarane do lovostaja se napecali pravh komada... :hi:

miha

da samo što si prije toga imao kompletno zaleđenu  dravu i temperaturu od -23 ....

dravski pecaros

znam sam kazem da ni problem ak opet tako bude proljece  :hi:

pajdo77

Ja sad došao sa Drave i izbacao vodu,ne znam ima li negdje zapisano ili se ima negdje za pogledati vodostaj u proteklih godina ali ja ju ovako nisku nisam skoro vidio ako sam je i vidio tako nisku. Deset metara od ruba prema otvorenoj vodi kod mene viri kamenje. Ne pamtim da sam ga ja ikada viđao da toliko strši van vode

ljuska

bar su ti ribe na gušće :stripii:

majstor

A ja nemam kućicu na otoku, osim ako voda naraste. Sada polako :crutch: :takoje:

pajdo77

Bio sada do Drave,došla je od jučer,malo piri ali dalo bi se preživjeti sat-dva

joker

jel neko zna zasto na hydroinfu ima  samo tri mjerne postaje a nema ostalih?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Za to što neki nemaju mjere, naročito mi. ;D

joker

bio danas malo vidjeti vodu fino raste i mutna je.saljem vam dalje vodu pa se bakcite s njom  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Bio sam do vode,lijepo raste,mutna a i brza je relativno,vode od preključer ko da je netko kantom bacao u njega

maverick

Raste fino...taman da opere svu prljavstinu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

dal vrijedi po takoj dravi na smuđa..imam kedera pa u nedjelju mal popodne bi ošo  :hi:

majstor

Vrijedi, i ako je udica u vodi vece su šanse nego ako si doma. :bye:

dravski pecaros

koliko stupljeva bi sad mogla biti drava???