Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

kiša ljeva u sloveniji ...ako Mura krene .....

nekinho

Po nekim prognozama utorak će se i kod nas dobrano ispadati, tako da uz ovu najavljenu vodu biće to dobar porast, čuvajte čamce, flosove i sve uz vodu....

pajdo77

Bio sam jutros do Drave. Ne pliva granje trenutno a nije ni brza kako sam ocekivao.ima se gdje siriti.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Dolazi vam val. Jućer sam čamce prebacio na rezervnu poziciju. Narasla oko 2 metra, a Hidroinfo pokazuje da bi mogla još 2 metra u narednih tjedan dana.  :sha: :eek: Nadam se da neče.

maverick

Kod nas raste od 3 do 5 cm na sat...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pisu da je po Italiji i Austriji bilo velikih oborina pa u Austriji otvaraju ventile kako bi mogli primiti nove kolicine vode

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Iz najveceg minusa u žešći maximum. Ovo mi sve više liči kao da je voda u vodokotliću  :rofl2:

miha

za sada nije stihijski ...šta dolazi iza zavoja vidjet ćemo ...

maverick

Mi smo sinoć pecali, kad je došao red na vobler, sjeli na neki kameni prijelaz...počeli sa ssr 5 jer smo prolazili na knap, prije nego smo išli kuci radio sam sa ssr 9  :stripii: rasla je naočigled...

pajdo77

Ja sad bio poglefat camac,svaki put kad dodjem vezem ga metar vise.ide dobro gore

majstor

Do sada, narasla oko 3 metra. Čamac  smo  opet selili.

maverick

Jbg neki dan nas od povijesnog mininuma djelo jedan cm...sad kod njih povijesni maximum...pa ta riba ima da izbudali :eek: