Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Nemam ideju zbog čega je mutna. Inače je muti Mura ali je i ona u normali i pada.  :sha:

maverick

Ajd kad je mutna ali odakle ta boja bijele kave...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ĆIĆOK

Popravljali su akumulaciono jezero i usput ga čistili pa sad kad je naglo došla voda eto belaja.Što je naj gore taj "krečni mulj" je sjeo i na dno pa je po mom mišljenju uništio na neko vrijeme dobra mjesta za ribolov dok ga voda ne ispere.

joker

Nista kad riba nece uzeti ribace kefe pa iskefati dno da bude cisto  :stripii: :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

dravski pecaros

joker

Nazalost da kao da neko gore kod varazdina pere kante od jupola

majstor

Prodajem kante od Jupola, čiste, oprane. Jokeru popust.  :stripii: :stripii:

joker

A ne ne ja stavljam mrezicu u terezinom pa cu hvatati tvoj jupol i prodavati u rifuzi. :stripii:

šajzika

Slika govori 1000 rijeci
Audentes fortuna iuvat

maverick

Dobro bi nam dosao taj planirani porast Dunava... :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad sam bio Drave. Ili je opala od preključer dosta ili je prosla kapetanija pa pobacala čamce po kamenu. Malo-malo pa prođe neki čamac prema ušću.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Opala i to dosta. :hi:
Toplo vreme pokrenulo pecarose, danas vidio 2 sa camcima i par sa obale .
Nakon dugo vremena nisam jedini na vodi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

nešto im vamo ne štima  :sha:

Osijek u 4 dana ode 2 metra gore

http://www.hydroinfo.hu/graf/elore/546090.jpg

Belišče ostaje isti vodostaj
http://www.hydroinfo.hu/graf/elore/546085.jpg

maverick

Mjerna postaja Osijek ce biti pod velikim utjecajem Dunava...Dunav ce toliko narasti da ce donji dio Drave zaustaviti i usporiti. Taj moment ce nesto ribe natjerati i k nama...Inace Dunav je tako velik i mocan da svojim porastima i padovima utice na vodostaj Drave do četrdesetog kilometra

maverick

Inace...mi tu razlikujemo poraste od dole i poraste od gore...kad se sudare u slicnom vremenu mi tu imamo poplave