Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Opada još pa onda kad dođe porast neće to biti puno, a danas bio dolje i malo se počela bistriti

Hunter

ja bio danas gurnit čamac natrag u vodu i bas je ogavno mutna.one drekžute boje.

TopMix

Za "utehu", ta voda zamuti i Dunav nizvodno... do Novog Sada, pa i dalje... :veryangry:
Bar oni oko ušća Drave imaju alternativu, pa mogu da isplove na pecanje uzvodno Dunavom...a tereni extra!  :ok:

Hunter

ko nije bio na ušću mure u dravu ne zna što je kristalno zelena voda,a prekoputa ulazi žuto govno mura i farba ju u boju kanalizacije...

Slaven

Kolega vidim da te baš  ljuti ovaj vodostaj  :takoje:

nikolas

Citat: Hunter  u Studeni 19, 2014, 12:49:20
ko nije bio na ušću mure u dravu ne zna što je kristalno zelena voda,a prekoputa ulazi žuto govno mura i farba ju u boju kanalizacije...
ja tamo puno lovim i ovih dana je Drava prljavija od Mure... neke cudne bijele boje je,a mura je konstantno pjeskovita... Inace je Mura cisca rijeka od Drave..

joker

i kod mene je drava ovih dana mlječne boje al se polako bistri
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

nikolas

od ceg se napravi ta boja???

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Voda naraste i nosi sve sa obale pa tako i zemlju, mulj i sl. i otud to

nikolas

ovo izgleda Drava ispire onu bijelu istarsku zemlju :uf:,mozda je promijenila tok,pa sad pici kroz ucku :stripii: :stripii:

nikolas

ili je mozda u Varazdunu skrenula kroz Vindiju... otud mlijecna boja :rofl2: :rofl2: :rofl2:

ossa

Ta bela voda od drave je i u novom sadu bila. Uvek od drave dobijemo tu belinu i slabije radi riba u tom periodu dok ne izbistri. Verovatno od glinovitog tla.
Naidju krize, drukcije grize...

nikolas

pa da nesto ispire,samo mi je cudno jer tu kod mene bas izlazi iz akomulacijskog jezera,a jezero je normalne boje... to se vrlo rijetko dogadja,a riba stvarno slabije grize,vidi se to i po plovkarosima koji tu stalno love bijelu ribu,a sad im bas neide nekako...

maverick

Kišne vode...i Dunav zna biti baš boje bijele kave...nikad se ne napecam na takvoj vodi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"