Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

feco

I ovaj sad je dobrodošao...... nadam se da će pomoći smuđu da se izmrijesti, ali i pokrenut će soma, pa ko želi.... sad treba ići na vodu.   :hi:
BRZO I BEZ VEZE

Mornar Popaj

Mjerna stanica izmedju Apatina i Vukovara je Gombos ( Bogojevo )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

Granja ima, panjeva ima... Noću udaraca i savijanja stapa koliko hoćeš, čišćenje vode... Posle ide belilo na strunu, od 100m dobiješ 150m...

maverick

Da..to bijelo bas zna nazivcirati... :director:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

fire193

Po prognozi ide 3 metra, izgleda da će porinuće pričekati...http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/duna.html

Mornar Popaj

Taman kad sam ugledao svjetlo na kraju tunela obaveza
Još 15 dana ništa od pecanja

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

nele01

Bogme koliko vidim skoro 4 m vode prognoziraju mađari, znaci to je bar 3m kod nas, a na ovu vodu. Hvala bogu da ce mo dobiti majsku vodu, da da bog pa da ostane do kraja jula.

Mornar Popaj

Bome dobro će narasti

maverick

Uci ce pokoja riba i u Dravu....taman za početak sezone  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bio sam na Dravi danas,curi ona dobro,Dunav ju još prima. ako ju malo uštopa i ona uspori moglo bi se čačkat kada prođe lovostaj mada bi ja radije štuku po tim limanima i granju. Lane se dala upecati po neka,možda je ova godina ona dobitna...to već govorim šestu godinu pa nikako.

šajzika

svake godine pricas kako nema ribe, onda sljedece godine se izlaneš da si imao smudjeve, stuke, somove i bucove.
E moj pajdo tko te ne pozna skupo bi te platio.
Dobro da nisi prije znao stavljat slike jer bi te davno ljudi skuzili. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jooooj Šajzi moj. Znaš da slabo lovim a i te kamere lažu,upecam kedera a ispadne klada od ribe,ko da su kamere za nas pecaroše pravili. :stripii:

šajzika

Dada i imas sitne ručice a visok ko i ja . :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77