Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: retfala  u Svibanj 27, 2019, 10:47:15
Citat: rj  u Svibanj 27, 2019, 10:17:59
puno utopljenih puževa sam sreo tako da mu to nije neko mjerilo... :rofl2:

Ovo su novi momenti  :notworthy:...nisam znao sa se i ovakvi detalji prate u ribolovu....Jozo previsok si level za nas....ejjj..puzevi se prate

:stripii: :stripii: :stripii:

Ma to je bilo u fazonu alasa: “ jbt vodostaj, šta to pratiš, ja znam” Kao, puževi... Ja gledam, rek’o kakvi crni puževi...

Pogled iz drugog ugla...

rj

Citat: retfala  u Svibanj 27, 2019, 10:47:15
Citat: rj  u Svibanj 27, 2019, 10:17:59
puno utopljenih puževa sam sreo tako da mu to nije neko mjerilo... :rofl2:

Ovo su novi momenti  :notworthy:...nisam znao sa se i ovakvi detalji prate u ribolovu....Jozo previsok si level za nas....ejjj..puzevi se prate

ima period kad je puž vrhunski mamac za soma  :thumbsup:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

silure

ja ne znam zasto ali taj puž meni nije sjeo kao mamac,na durb.i meso lovim redovno ali puža ni pipnuti,na jedan štap lovim i dešavanja stalno a drugi na golača niist

No

Probao sam puža prošlo proljeće i lovio sam. Kad ga probodem udicom on se zapjeni, možda ga som i hoće zbog te pjene   :sha:

silure

a nemam pojima ja kako ga ubacio tako ga i vadio,ma cisti sex  :stripii:

alex7777

ps

Danas sam vidio i Dravu i Dunav, ne mogu se sjetiti kada je zadnji puta Dunav Dalj bio 7m.

silure

silure

tjedan prije isao tuda autom a sada lagano šetnjica pjeske,i tako par km  :headbang:

majstor

Ja sam zavezao čamac na rezervnoj lokaciji dosta ambiciozno, ali mi je jućer lokot bio više od metar u vodi. Sve je riješila pila za željezo. Križnička skela ne vozi kad je voda veča od -60, a bila je plus 70.  :hi: Vikendicama s druge strane vode falilo 30 cm da imaju unutarnji zatvoreni bazen, a meni oko 130 cm.
Dobro je da je Dunav velik, bar ste noge oprali.  :stripii: :stripii:

silure

oni višlji noge...a ja sam imao više srece pa sam i jaja  na nekim mjestima uspio :stripii:

Mornar Popaj

Jel to ide 2 m vode ili se madjari zezaju ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Pada kiša u Austriji....Sloveniji pa kontaju da ce od toga valjda narasti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"