Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

E kad sam danas pogledao podatke , ja tipujem na 6,5 - 6,7 m  !!!!!!!!!       

jura

Tony ostavi se prajmera pređi na pivo  :icon_biggrin:

Kugla

Evo baš gledam temu dana na htv-u i kaže Ðuroković od četvrtka se očekuje najveći vodni val pa sve do Nedjelje dok prođe našim dijelom, sve je kaže spremno i nada se da neće nigdje probiti nasip jer je zadnjih godina rekonstruirano 50 km nasipa. Prognoziraju jedan od najvećih vodostaja u posvijesti. Kaže da Drava neće ići ekstremno gore i da sve snage mogu usredotočiti na Dunav. ako treba neko pomoć oko ovog vodnog vala recite. Nešto prevesti, napuniti vreće ili što već rado ću pomoći.

raso

Kugla jel ti to oćeš volontirati  :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

Apsolutno prijatelju, ako nekom teba nešto prebaciti na kat ili slično koju vreću staviti što ja znam pa naravno da ću pomoći, kad god sam slobodan.

raso

A hebiga , sad se javljaš.
Prekjučer sam se iskilavio  :beee: :beee: :beee:

Kugla

A rekao sam ti gdje sam išao za posao nešto i nisam  nikako mogao, nemoj zamjeriti.

TonyC

Citat: r-t  u Lipanj 07, 2013, 13:49:56
Tony  :alas:

Ma pusti , palim vatru , a nema suvih drva !!!!    :toothy12:   

tole

mislim da je i maksimum od +750cm u Batini jako optimistina prognoza!

maverick

Poznat mi nešto ćamac.... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

kviskons

Kakva je situacija jutros kod Batine i Bezdana?

raso

Na Ušću još fali 50 cm da voda dođe na put, ipak neću moći registrirati podmornicu :be happy: :be happy: :be happy:

maverick

Macak kaze da prije sat nije mogao proci autom do usca
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

A još se očekuje barem metar