Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Haha, di ga već smisle  :icon_biggrin:

Juzba

da je bar još malo višlji :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kawasaki

u svakom zlu neko dobro  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

raso

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

TopMix

Nase mladjane estradne umetnice su vec uveliko spremne za jos veci nadolazak Dunava. Zadignute su do krajnjih granica  :icon_geek:

Jožef1

Današnja prognoza vodostaja za subotu, Budimpešta očekuje visinu Dunava +890 i više.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Tićo

Neće to toliko biti strašno, u Apatinu neverujem da će ići preko 750  :nono:

kockar

Citat: mossi  u Lipanj 06, 2013, 22:10:38
Tipujem 730cm Bezdan po RHMZ.

:glasses9:

Kad vidim protok danas i uporedim sa protocima uzvodno...bojim se da je ovi9h 730 vise zelja nego prognoza.
Nadam se da gresim...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Greys

Ipak je čudna priča, da i nebude toliko u Batini, gdje je ta sva voda otišla. Gledajući stanja po Njemačkoj, ovo je kaos. Brat je došao jučer iz Njemačke, baš iz blizine gdje je Dunav, kaže da imaju sisteme ''odvodnjavanja-ispumpavanja'' po 1-2kilometra u šume, i da voda jednostavno juri na djelovima tih sela-gradića.

Tićo

A uporedi i širinu Dunava ovde u razlivu (od benta do benta 21 km što nije malo) i uzvodno. Ima mesta za optimizam  :hello:

Greys

Ma samo nek prođe i da sve bude relativno OK, i nek mi idemo na vodu  :icon_thumright:

Tićo

I to si u pravu ovako iz dosade samo nagađamo koliko će Dunav porasti umesto da pecamo, kad Apatin padne ispod 500 ja ode  :notworthy:

raso

Dobro Tićo kaže, od Baje je pojas između bentova širi da bi u pojasu Kopačkog rita bio preko 20 km. ja u Batini očekujem još jedno 130 cm porasta. Sreća u nesreći je upravo veliki protok pa će jako brzo proći i početi naglo opadati.

tole

mislim da će ipak biti Batina na +780cm,