Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ma to je vec veci level organizacije  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Rašo kaže da mi na ušću dobijemo vodu na cestu kad je Dunav u Batini + 580, a sada imamo još 1,30 m do puta,  iza leđa u ritu još nema na vidiku, a upravo s te strane prvo dobijemo vodu. Još jučer je voda u Sarvašu na bogazu curila van, ne znam kakva je tamo danas situacija.

mossi

A očekuju naviši vodostaj sa subote na nedjelju u Budimpešti.

A onda je za 2 dana kod nas.  :icon_geek:

raso

po današnjem stanju i prognozi oko 2 metra kod nas, ode Barina odobrano preko 700

TonyC

Što bi se reklo : " Ode pritisak u k.... "

Vatače se prasići po Tikvešu meredovom ! ! ! !

river

Citat: raso  u Lipanj 06, 2013, 09:03:18
Nešto čudno dešava. Rit se nestigne napunjti kiki Dunav i
ma protok

na mostu betonskom u Poriću,jučer,voda s ljeve strane višlja za skoro metar,nestigne kroz cijevi toliko proć...dok ne prelije

Jožef1

Čisto radi informiranja za 10.06, u Mohaču očekuju +870.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

davor99

Vatače se prasići po Tikvešu meredovom ! ! ! !
[/quote]
:hello2:  :occasion14:
Vodite ljubav, a ne psa

Greys

miha

dobro je rekao jedan djelatnik hrvarskih voda pojavilo se jedno veliko čudovište znamo kolko je velika njegova  glava a kolko je tjelo i rep to neznamo .tako da mislim da ni oni sami neznaju šta nas čeka .kad to "čudovište " dođe do budimpešte mislim da če se znati šta nas čeka

raso

Jedino što je sigurno je da panjevi više neće biti na istom mjestu, a novih kao u priči od drveća što će popadati uslijed erozije obale. :be happy:

mossi

Tipujem 730cm Bezdan po RHMZ.

:glasses9:

užas1

Bojim se da bi mogao dogurati i 760 a onda  postaje vruće ako ostane koji dan ! Vodostaj je već dugo relativno visok bojim se da bi moglo doći do proboja , a onda nek nam je bog u pomoči!

Greys

Ali ima još jedna stvar, a to da je zemlja vlažna danima, i više nema prostora za neko jako upinanje, tako da bi se na mjestima mogla zadržavati možda i duže vremena nego što to inače biva. Čitam te sve stvari po njemačkim portalima, pa si prevedem.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"