Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Takva je godina i tako ce biti cijelo vrijeme...sad ce opet kontam metar gore do jedno 350 batina

silure

Au tek sad vidim porast u pm

DarioK

Mislim da ode i preko 400 kod Batine

ljuska

kad bi taj porast trebao doći do Batine

fire193

Citat: ljuska  u Kolovoz 06, 2016, 08:24:30
kad bi taj porast trebao doći do Batine

sa 8. na 9. kreće pa dalje..http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/duna.html

Gledaš Mohač i oduzmeš cca. 150 i to je vodostaj Bezdan..razlika Bezdan- Batina je nekih 20-tak cm al ja pratim Bezdan i po tome se ravnam zbog prognoze unaprijed i dosta dobrog ažuriranja.

silure

Ponedjeljek na utorak cca se pocinje penjati voda... u srijedu popodne ce vec biti metar vode u cetvrtak 2m vode :crybaby2:

Mornar Popaj

A od utorka do petka oblina kiša u Njemačkoj
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Zagor

Jel vrijedi pecati sa obale na Dunavu kod Dalja pri povisenom vodostaju soma?
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

silure

Naravno :thumbsup: a ako bude ta obilna kisa 3 dana ode dunav na 600-700 i alarm za poplave heheh

fire193

Citat: silure  u Kolovoz 06, 2016, 15:04:36
Naravno :thumbsup: a ako bude ta obilna kisa 3 dana ode dunav na 600-700 i alarm za poplave heheh

Ne zovi vraga, dođe on i sam....

pajdo77

pa pecajte na dravi,eto ona opala od jučer :stripii:

silure

Heheh nece ni drava ostati netaknuta

ljuska

propao  i treći pokušaj dolaska na Dunav :crybaby2:

pajdo77

Ljuska jel nema tamo u Bjelovaru dobrih terena za pecanje? Naime starci od žene imaju dugogodišnje prijatelje iz Bjelovara i kako sam ja shvatio taj čovjek je išao na neku šodericu kod vikendice valjda,jel kod Ðurđevca ili tamo negdje sad bih ti slago. Prošlo je vremena pa sam zaboravio.

Zagor

Dosta bjelovarčana ide na šodericu kod Koprivnice. Voda skriva jako puno kapitalne ribe ali jako teška za loviti. Pogotovo ako nemaš čamac .
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!