Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darkestrah

Ukratko: bez camca si bogec!

Poslano iz centralnog komiteta

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

TonyC

ljuska

ma ima puno tih šoder graba oko Ðurđevcai Koprivnice ali ja ne volim loviti šarana niti blinkati na stajačicama a ko jednom proba loviti na Dunavu zaraza je to teška  :tongue1:

ljuska

da li će dunav u slijedećih pet dana ići preko 300 gledam vodostaj Batina jer ako će se zadržati ispod 300 mislim da bi moglo biti nešto od ribolova trebam brzi odgovor

rj

Citat: ljuska  u Kolovoz 07, 2016, 17:53:47
da li će dunav u slijedećih pet dana ići preko 300 gledam vodostaj Batina jer ako će se zadržati ispod 300 mislim da bi moglo biti nešto od ribolova trebam brzi odgovor

bit će debelo 300+
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ljuska

mossi

maverick

Nije toliko katastrofalno pecanje ni na takvim vodama, ima puno mjesta koja rade i na takvim vodostajima , od žemže pa preko hulovskog pa do starog dunava i kanala u njemu pa do tri budale...Mene osobno vise izludi takav vodostaj u kombinaciji s komarcima ili kišom... :uf: Pa mi se ne da ni ici dok malo ne zahladi...i ova gamad ne napusti teren....Ali obicno takva mjesta budu počesto zauzeta i uvijek je na njima guzva pa ih ni ne posjecujem iz tog razloga jer svakih par metara imaš čamac ...ne mozes ni pišati....Ali pošto mi je pecanje puno više provedeno vrijeme u prirodi i vozanje s čamcem , u svakom slucaju zelim da bude maximalno opušteno da ne bi dolazio u sukob...inače slabih živaca i nisam cijepljen protiv konja...kakav i sam nekad znam biti pa non stop nekih problema  :stripii: zato na ovakvim vodostajima puno vise vremena provodim na Dravi...ali ne zato sto je bolje vec samo zato sto je manja guzva
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Ja sam našao zabavu i na velikim vodostajima ali jedino je problem što moraš puno više vremena buljiti u vodu i tražiti ga nego inače. Ljudi to ne vole baš koliko sam primjetio ali eto ja sam bio uporan i tražio i tražio i na kraju kad sam najopuštenije sjeo na stepenice i bacio vobler što dalje na vodu da ga pustim da ga voda donese obali i da odmorim kontra tok u kojem sam ga tražio, mazne mi skoro pa petarda. Skoro 5 godina tražim i napokon je sjelo sve u tom trenutku i sve to pri višljem vodostaju...

silure

Nocas je som ljepo radio...ali taj krupnije nece pa nece u pm...voda je sada odlicna

ljuska

jel ste vi to mene namjerno zaebali :pirate: nemojte se bojat za ribu ja lovim ko pajdo :stripii:

pajdo77

Ma šalju ti neke slike vodostaja od preklane samo da ne dolaziš,retuširaju te crte na grafikonu,dižu ih u nebesa a možeš ga prehodati,ja vidio :stripii:,pakuj pinklec i juriš na Dunav. Osjećam u kostima da bi to bio pun pogodak

ljuska

Pajdo od sad si mi ti glavni izvijestitelj za vodostaj a vi zlotvori sa krivim informacijama  :violent1: