Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Bitno je da raste....napokon..

tole

ja bi volio da dođe metar vode, ali mislim da je 40 - 50cm plafon :icon_biggrin:

tole

s obzirom na današnje izvješće od strane susjeda Mađara, moglo bi biti i onih Rašinih metar porasta i to već do sljedećeg viknda :hello2: :hello2: :hello2:
...a i temperatura vode je manja za 1°C već danas...i ako se za par dana spusti ispod 23°C...niko sretniji od mene

raso

Jožef1

kao i uvijek, vrijedi ono: tko zna zna  :thumbsup: tko ne zna neka naući- raso  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

Citat: raso  u Kolovoz 11, 2013, 09:04:59
lijepo se crveni, a metar će sigurno doći
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html

hoće sigurno...i brže nego što se jučer činilo, ali me čak više raduje pad temperatute nego sami porast...još da se malo i zamuti... :toothy9:

Slaven

I zamutit će sigurno. Tole sve će ti želje biti ispunjene, očekujemo te u galeriji  :icon_thumleft:

twister011

Kod nas vec zamutilo, ali nekako brzo i previse. Samo odjednom, kao oranje. Ajd i to, al sto dere :BangHead:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Sve ukupno ispod pola metra...sutra stagnacija i pad kako ja vidim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 14, 2013, 21:35:30
Sve ukupno ispod pola metra...sutra stagnacija i pad kako ja vidim

gdje je sad pametni rašo i onaj " iskusni "....đegiljavci ...obojica...

maverick

a ne znam...ja vidim toliko...mozda oni vide vise  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

tole

Citat: Jožef1  u Kolovoz 11, 2013, 09:06:41
kao i uvijek, vrijedi ono: tko zna zna  :thumbsup: tko ne zna neka naući- raso  :icon_thumright:

...kako mi se čini, vas dvojica nikad nećete naučit izračunat vodostaj.  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

rj

pametnjakovići ...obojica ... :evil1: