torba za štapove

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 22:59:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

koristite li  i u kojim slučajevima i naravno kako su vam se pokazale
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bez torbe nikuda a uvijek je u gepeku. Sad se spremam kupiti novu onu za dva štapa zajedno sa rolama finu podstavljenu spužvom i ne promočiva. Vidio na netu u Deonu u Apatinu cca 130 kn ako se ne varam. i to je ok cijena.Sad koristim Balzer torbu nije bila skupa ali nema spužvu i malo je to loše za štapove.

Retfalački mačak

Ima u Carpisti dobrih torbi za štapove-različitih dužina, a nose se i role na štapovima u njima.

Rap

Citat: kugla  u Studeni 27, 2012, 07:43:58
Bez torbe nikuda a uvijek je u gepeku. Sad se spremam kupiti novu onu za dva štapa zajedno sa rolama finu podstavljenu spužvom i ne promočiva. Vidio na netu u Deonu u Apatinu cca 130 kn ako se ne varam. i to je ok cijena.Sad koristim Balzer torbu nije bila skupa ali nema spužvu i malo je to loše za štapove.

Imaš li možda link?

maverick

i ja bih neku za dva stapa s rolama do 2.75...i jednu za tri saranska s rolama ..za stapove 3.60...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bio neki dan i nisu imali ovu kju sam htio pa naručio sljedeći tjedan će biti gotova, 145 cm vodonepropusna sa spužvom, za dva štap.

marinela

Moja je ovakva,u dva pretinca držim štapove,u trećem meredov ima i poseban mali đepić za nosaće štapova,za teleskope predobra!!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

mossi

Browning ima jako lepe torbe za štapove imam jednu za dva/tri štapa bez sunđera, extra!

Na žalost nema je u katalogu za 2013.

Torbe na b118/119

genjura

jimmy barka vam može dati sve informacije za torbe ,ipak čovek tamo radi

zagi

u moju torbu stane 9 stapova sa rolama.meredov .rot pot plus drzaci za stapove i 2 poveca depa kostala prije 7 god 420 kn

jura

zagi daj sliku :icon_thumright:, pa to je ormar a ne torba ja u sharka jedva stavim
toliko :icon_biggrin:

dravski pecaros

ja danas kupio ovu 250 kuna dođe ima 4 pretinca i vanjski jos jenan pretinac
http://www.venatio.hr/images/torbe-za-stapove/01-1911-225.jpg

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.