kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rapala1210

to je taj nastavak ova strana ide na veliku bocu a ova na malu i sistem (pretakanja) je slobodni pad

mossi

A zar nije lakše odraditi sa nekim fleksi crevom?
I odgovarajućim završecima?
Meni ovo izgleda dosta ... komplikovano!  :toothy12:

Juzba

koliko vremena treba da se napuni boca?
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

rapala1210

Ona kao šušti dok se puni kad prestane to je to. I mislim da je ne možeš baš dokraja napuniti zbog slobodnog pada( nije pod pritiskom)

retfala

dao sam tokaru da mi napravi nastavak koji se ušarafi u malu bocu. na drugoj strani nastavka je napravio navoj na koji se uvrne punjač za tenkiranje auta autoplinom. odem na benzinsku i sam utenkiram u bocu autoplin

Greys

Koja benza to daje?  :icon_scratch:
Ovdje kod nas je to strogo zabranjeno

retfala

jel zabranjeno ili nije to neznam. ja sam tenkirao na barem tri pumpe do sada i nikada mi nitko nije ništa prigovorio. na početku sezone natočim 4-5 litara i miran sam cijelu godinu

Juzba

to je još i najbolje, ako se može

Stepa

Citat: Juzba  u Lipanj 11, 2013, 01:30:44
koliko vremena treba da se napuni boca?
Dok ti ispečeš uklije napunim ti bocu,imam ja taj nastavak.
Punim svoju bocu kao gore na slici :icon_thumright:cca 30 min ti traje punjenje al neide bez Kvakija :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

moraš doć vidit barku sa kabinom pa ponesi taj nastavak, fino mu je odradio..........al roza boja iznutra, ko da zna kvakija :toothy12: :toothy12:

Stepa

Pa kud sad u tim godinama da zastraniiiiii :icon_scratch:javim ti se kad budem dolazio :3some:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pampasexpress

informacije kojima ja raspolazem su takove da plin kod nas pune iskljucivo ako je to ova nasa inina (naran.) boca a za ove druge ne zele ni cuti ,,,
meni je kolega napunio jer je radio kod privatnika i razvozio kombijem boce okolo po selima , po narudzbi pa onda zamoli legose da mu i ovu moju natankaju i tako sam to dosad rjesavao a za ove home made verzije sam cuo ali nisam dosad imao to priliku vidjeti iako znam da postoje nekakove rucne pumpe jer se sjecam da je moj kolega na poslu prepumpavao plin iz kucne boce u auto (kao jeftinije itd. itd.)
znam samo da stankovic nema takovih problema jer mu je pajo u njegovu 25-icu ugradio plin , ja mu pospajao zice a on ispod klupe ubaci cijelu onu kucnu bocu plina i jos rezervar za zlu netrebalo,,, eh , da , i jos je nagurao i akomulator ispod,,,
pravilo je da nema pravila

Mudri

Nemojte se zezati sa glupostima i nekakvim provizorijama,ja nekidan na Divošu kod Ernestinova napunio obadvije boce koje imam mislim da je 30 kuna po boci,gotovo za par minuta i nemoraš misliti jel si pretjero ili je premalo plina,sad sam miran nekoliko godina......

silure

Imam potpuno istu bocu sa dvije ringlice za kuhanje...morat cu od pocetka procitat temu...ja je moram punit nekako tu bocu a neznam gdje i kako jer sam je dobio praznu...

maverick

Ja i dalje nista ne kuzim s tim bocama, imam bocu sa slike i ne znam di da napunim...a i trebao bih brtve promjeniti...di da idem a da me ne oteraju i to bih trebao sutra obaviti jer opet imam u planu neko produzeno pecanje

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"