kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

daj bocu retfali , on će ti prije treninga sutra to rješit  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ne znam, ali bojao sam se takvog odgovora  :icon_biggrin: ozbiljan sam...kako se uopce puni ta boca ...da odnesem sve skupa tako s ringlom tamo ili samo skinem gornji dio a ostavim ventil...di gumice da kupim jer djeluju staro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa ne kupuj gumice, Darko ima pun gepek  :toothy9:

Darko

te moje su najskuplje , ako imaš veliku bocu pretoči u ovu malu , a gumice moram vidjet koje idu , ako ja nemam ima blizu tebe u gundulićevoj trgovina

maverick

A tko ima taj nastavak...i jeli moze bez njega...najradije bi otisao negdje gdje se puni platio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

pune ti između antunovca i ernestinova , u divošu  :icon_biggrin:

maverick

Navrati sutra pa odemo zajedno prvo po te brtve i na punjenje... :thumbsup:

maverick

Ova moja je 2 ili 3 kg i po boji bi trebala biti njihova...ali nism kuzio da oni pune vec da imaju u onim kavezima vec napunjene pa nam mjenjaju kad dodnesemo

Darko

prije su punili na brijestu , ali koliko znam više nepune

KEČI

na ini se nemogu zamjenit ali ih možeš punit sam preko crijeva samo trebaš nastavke.radim na ini pa ti to mogu riješit na crno.

maverick

KEČI

pošalji po grejsu jer sam iz valpova.

maverick

greysika...sutra na postrojsvsnje u bsjtu...a i dan je za neozenjene  :icon_biggrin: