kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Baš reko da nazovem Kećia kad već se javio , ma nema šta se ne može riješiti, da si susjed danas dao tu bocu mogao sam ti ju ja pofurati, uglavnom sad znaš di i šta pa u napad

KEČI

možeš i po kugli poslat ako ga sretneš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sutra sam na toj strani pa naletiti ću po bocu nema frke a srijedu sam na Kećievoj strani pa to možemo riješiti i u srijedu ju imaš, sam zavisi kad Keći radi u srijedu

Greys

I ovo si moram uskoro nabavit. Vidio sam da ima za cca 150kn, dok su kartuše ispod 10kn.

Darko

kod mene nikako da dođe na red za kupovinu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Ja isto tako. No, ove godine moram to riješit. Kroz mj dana će mi trebati. Samo treba vidjeti te kartuše, nisam upućen pašu li sve na ta kuhala, da nebi uzeo nekakvo krivo sa posebnima

šajzika

sta si ne kupis veliko kuhalo ? fali mjesta u camcu ?
ovo sto sam imao je bilo 3kg, platio sam 50eur novo, kuhao sam na njega milion puta, komplet rucak , traje za nepovjerovat i nadopuna je 30ak kn tj, 10 kn po kg .
ladno tebe i tvoje kuhanje u camcu izdrzi sezonu , mozda i dvije  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Greys

Mjesto je uvijek problem, akumulator, cerada, elektro motor, rezervna odjeća, meredov i kutija sa sitnim priborom, sve bi to trebalo biti u prednjoj komori, tako da tražim ova mala kuhala, jer meni će najčešće trebat za kavu, eventualno neka konzerva

TonyC

moja makina !
mada je više kod kuma u šarku , al evo služi !  :stripii:

Greys

E to je to, tako nešto, vjerujem da je to ta cijena, od 20eura ?

TonyC

malo sutra !     :stripii:

40€         

Darko

ajd da su i tebe oženili za lovu  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

mislim da je takvo u hervisu bilo 180 kn sa jos par kartuša kad sam zadnji puta gledao  :icon_thumright: to ti je nekih 25eur
Audentes fortuna iuvat

TonyC

kleko sam u emmezeti    :rofl2:    :rofl2: