kuhalo na plin

Autor Darko, Studeni 26, 2012, 23:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Sutra sam u Osijeku, pa ću pogledat malo cijene. Kažem pogledat cijene  :toothy12:

šajzika

imao je kolega, neznam tocno gdje je kupio ovako nesto
i unutra ti idu kartuse koje izgledaju kao dezodorans

malo mjesta zauzme i ljepog oblika  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Greys

To sam vidio i kod kolege DarioK sa foruma, zgodna stvar, samo ga treba naći na akcijama. Čitao sam da je bilo u Kauflandu sa popustima za cca 100njak kuna.

zvona

Tony tako kao ti otprilike imam ja platio 40kn u bosni  i idu one kartuše obične..samo neznam koliko traje ta boca s plinom

Darko

bude to povremeno u kauflandu na akciji , samo neznam pošto je ta kartuša
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Citat: zvona  u Ožujak 23, 2014, 20:04:43
Tony tako kao ti otprilike imam ja platio 40kn u bosni  i idu one kartuše obične..samo neznam koliko traje ta boca s plinom

ako misliš na ono plavo - to sam skupo platio samo iz razloga što je proizvođač Kampingaz , ili tako nešta . a idu kartuše po 7 kn . traje solidno ( 2 sata na najačem plamenu )

maverick

Te velike kartuse su oko 30 kuna a nesto malo vise imaju plina od obicne.....kupi obicno kuhalo samo gledaj da ima upaljac na sebi pa kad kliknes da se upali...da ne ganjas upaljace ili šibice....imam to malo i dosta dugo traje ta jedna mala kartusa...ja ih inace kupim punu vrecicu kad sam u Bosni i tamo su puno jeftinije....
A imam i ono s bocom od 3 kg...cijelo zimu se grijem i cijelo ljeto kuham....s tim da pijem dosta kave...i svaki dan na pecanju kuham neku juhicu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Pa i nije.loše znači 2 kartuše poneseš i super..ovo je neko no name al stoji kartuša u njemu več oho ho i nepušta plin..fino brtvi..

Darko

Tony , koliko ti kuhaš , jedna kartuša ti prije ishlapi nego što potrošiš plin  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Hvala na savjetima, budem baš pogledao, te male, najobičnije što bi rekli, za kavu, i sitnice

zvona

U bosni kuhalo 40kn kartuša 4kn.. greys kad odem u bosnu ako želiš kupim ti kuhalo i 10 kartuša i miran si ako ti paše..

maverick

Pofuraj meni jedno 10-15 kartusa po toj cijeni kad budes dolazio na okupljanje  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Bemti, pa kako je to kuvalo za 40kn  :icon_scratch: