Priprema drvenog čamca za novu sezonu

Autor šajzika, Siječanj 30, 2014, 21:02:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bb

miha

pa na nekima ima a na nekima ne ....tvoj je hrast nije rasušen mislim da je neka estetika u pitanju ...neko je dedi malo uljepšao čamac ....pa pitaj dedu ...heboga ti...

bb

Da se mog dedu pita to se netreba ništ radit to je sve super, on i njegov prijatelj uz rakiju i gemišt čamac pripreme za sat vremena i pići dalje.

miha

pajdo77

Ostavi te daščice i ako nemaš napravi si podnice. Ravne daske od tabana čamca budu kliske od algi i ko zna čega sve ne pa da se ne polomiš,ne bi bio prvi.

bb

Čamac gotov jučer porinut,izvana šuperen i preljepljen onim dekorodal trakama i preko tog jedan tanki sloj katrana,a iznutra izbrušen koliko mi se dalo i premazan bezbojnom lazurom u koju sam dodao pčelinji vosak i sve to dobro zagrijo na vatri i onda nanio jedan sloj.

pajdo77

Neka si ti gotov. Ima tu posla da se čovjek zamisli. :takoje:

bb

pajdo77

Bravo majstore,ovo izgleda ko curica. sad nemoj drugi put dati da ti netko drugi mrlja po čamcu jer ćeš opet sedam dana za njima skidati katran. :ok:

bb

Mogu sam reći da je ovaj pčelinji vosak čudo,neži voda ko vrag od tamjana.

mata postar

lepo si to sredio bratic unutra camca, odem sad ja to vidit poslije odbojke

maverick

Budem pogledao kad prolazim...ali lijepo izgleda  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Pošto sam imao tu nezgodu s čamcem pa ga izvukao van,provjerio malo kako te bitumenske trake drže i drže dobro i odljepio jednu a ono puno nekih sivih buba pjeska mulja algi ispod trake,tako da sam sve trake poskidao i klasično zašuperio i premazao bitumenom.

šajzika

dada, i tu najcesce i krene truljenje drveta  :takoje:
Audentes fortuna iuvat