Frižider u čamcu

Autor zorter, Studeni 27, 2012, 15:47:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

zašto mi se odmah ne vide slike a znam da mi je jednom uspjelo :stripii:

Dukulele

Ne znam Ljuska :) Al znam da su vam sad one stiroporske kutije u Metrou na akciji.  Pa eto, sad je to aktualno  - ja sam iz vise razloga odustao od onih coolera na struje i to sve,  uhvatio sam se gdje divljam s instalacijama i zicama i pretjerujem.  Nekad su najjednostavnija rijesenja i najefikasnija - pa tako i stiroporski cooler  za vikend kampiranja :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mossi

Citat: Dukulele  u Travanj 23, 2018, 15:41:27
ja sam iz vise razloga odustao od onih coolera na struje i to sve :D

Da da .. neš da priznaš da si pogrešio .. "iz više razloga" mama.   :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

Iako moram da priznam da mnoga tehnička rešenja modernog vremena, a podosta toga u HiFi audio zvučnicima,
što po televizorima sa sve SubWooferima i ostalim čudima pa do "nekih drugih razloga"  :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Stvarno ne kontam kako su ugurali tako dobar zvuk u neke Tablete, TV-e, i ostale minijature?!  :sha:

Pa ... možda već postoji rešenje .. skupo i nedostupno gde ima frižider koji troši jako malo struje i idealan za naše potrebe..
Dakle .. samo Strpen - Spašen.   :icon_thumright: :hi: :occasion14:

šajzika

Citat: mossi

Pa ... možda već postoji rešenje .. skupo i nedostupno gde ima frižider koji troši jako malo struje i idealan za naše potrebe..

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Cijena prava sitnica.

To je to!  :thumbsup: :icon_salut:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Prva liga.
Bitno sto se gasi kad postigne temp i naravno pali kad se krene grijat. Ko veliki, takva mu je i cijena
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Citat: mossi  u Travanj 23, 2018, 15:54:34
Citat: Dukulele  u Travanj 23, 2018, 15:41:27
ja sam iz vise razloga odustao od onih coolera na struje i to sve :D

Da da .. neš da priznaš da si pogrešio .. "iz više razloga" mama.   :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

Iako moram da priznam da mnoga tehnička rešenja modernog vremena, a podosta toga u HiFi audio zvučnicima,
što po televizorima sa sve SubWooferima i ostalim čudima pa do "nekih drugih razloga"  :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Stvarno ne kontam kako su ugurali tako dobar zvuk u neke Tablete, TV-e, i ostale minijature?!  :sha:

Pa kako sam druze Mossi pogrijesio hebogati ako jos nisam niti krenio nesto radit? :)

majstor

Nije u redu odustati a sve smo ti dali na tacni. Idejna i praktična rješenja. Načine na koje bi potrošio hrpu love za malo koristi i ti sada tako. Očito da gazda nije odobrio investiciju.  :stripii: :stripii:

Dukulele

:D :D :D

Ma, nezahvalan sam i bahat, treba me banat na forumu za takav brezobrazluk :D
Al zaozbac, vrlo vjerojatno cu nesto uzeti i pronaci za automobil jer na duze staze kampiramo na Jadranu i dosta znamo putovat autom simo tamo  - pa ce sigurno u nekoj tocki vremena to nesto  zavrsiti i u camcu pa cemo vidjeti :D
A do tad stiroporka ko curica!

maverick

Stiropolka je dobro i jeftino rijesenje...sve ostalo izmedju toga i onog sto je neko okacio link za 1000 plus nekakvih novaca je vise manje neko polovicno rjesenje a skupo...Ja sam isto zelio nesto ali niti imao toliko love niti toliko mjesta u čamcu..Mada nekad ta komocija kad si vani par dana puno znači...

Harley

Ja sam svoj prije 6-7 g platio 200i nesto eura, koristim ga samo kada idem na more ili neki duzi put po ljetu u autu, je dobar, za kratko vrijeme zaledi onaj komad isparivaca za hlađenje unutar hladnjaka(velicina kutije cigareta ), nije loša stvar za ljeto pogotovo za hranu
Living your dreams, do not dream the life

alex7777

ja sam cuo da ima onih na "muckanje svakih par sati" i da su dobri za cugu i te fore  :icon_scratch: cak su ih dijelili i za vrijeme rata  :dontknow: