Orašje-malo šminke

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 19:53:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: rj  u Veljača 06, 2015, 21:34:53
jedino orašje koje ide 37-38 je to cecovo ali sa 15 ks i dalje nevjerujem da može toliko ić sa 9,9 ...to je brzina landaua koji je težak 70 kg
sa johnsonom 15 ks idem 40 nizvodno i 30 uzvodno po gpsu.
prljavo dno.
Po meni je to jako ruzan camac dok je ofarban bjelo plavo :stripii: ali opet plasticni camac super karakteristika na vodi i cjenovno pristupacan.
Pod punim gasom kad krenem napraviti krug na dravi nakrene se da mislis da ces ispast van ali mali drzi vodu fantasticno.

Po meni minus i to veliki mu je ljuljkavost posto je dost uzak.
dok stojis u njemu i bacas varalicu nije najstabilniji.

Audentes fortuna iuvat

Darko

kolega sa Neptuna sa Yamahom 25ks 4t , mjereno GPS-om ide niz vodu 51km/h , uzvodno se nesjeća točno jel bilo 46 ili 48 km/h , inače ima tri modela : stari koji je 5,15 dužine , novi je sa tupim špicom i nešto je oko 4,95 i nema ih puno i na kraju ostaje onaj što je rađen kod Zagreba ( čuo sam još da ga zovu Varaždinac ) koji je nešto širi i teži od origanal ali i najlošije plovne karakteristike ima  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Orašje je malo ušminkano, od zadnji put je dobilo novu ceradu i sad novi parsun 20 ks....kombinacija kako bombona   :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Danas smo spustili orašje u vodu....kombinacija je opaka i luda do maksimuma....Bilo je vjetrovito pa ga nisam smio poterati vise od 45 km/h  :stripii: bojao sam se da me naleti vjetra ne izvrnu jer sam bio sam ....Cec i Srky, zajedno u čamcu su ga terali 43.5....km/h ...Ja odavno nisam bio odusevljen s kombinacijom kao ovom ..pravi mali sportski bolid  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Znaci 20tka sa dvojicom ubija .
To me zanimalo.
Cek cek. Ta dva momka imaju kg kao ja sam.
Kak bi to islo sa nas dvojicom ??
Audentes fortuna iuvat

maverick

50 kg vise manje ni ne osjeti ...tako da juris bez ikakvih problema u svakom slučaju  :ok:

šajzika

A i mislio sam.
To je sljedeca kupovina. Nagodinu od buhina
Audentes fortuna iuvat

CeC

Ma nevalja ništ... :rofl2:

Nas dvojica imamo 200kg,i šalu na stranu stvarno lijepo ide...leti :clap2:

Zaboravih pohvaliti čovjeka koji je zaslužan za ovo,Mario skidam kapu,svaka ti dala...

šajzika

Ma poslje sam se sjetio da cavin kum ima onog crvenog. On i jos dva prijatelja glisiraju sa 9.9ks. Njih tri ukupno kg kao moj sin sto treba krenuti u prvi raz. osnovne
Audentes fortuna iuvat

bb

pajdo77

Koja bi bila optimalna visina zadnjeg zrcala na Orašju za yamahu 9,9? Sad sam bio nešto mjeriti Dukuleleovom čamcu i vidim da je prvo povišena na 42cm a zatim dodano još 1,5 cm letvice. Dakle sada je na 43,5cm pa me to buni ili je to od čamca do čamca tj. motora? :hi:

maverick

To bi bilo to...ali vidice kad čučne motor

pajdo77

Darko

Na tom camcu je i bila yamaha  samo 9.8 dvotaktna
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Onda valjda ne treba ništa čačkati ako su iste visine