Orašje-malo šminke

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 19:53:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A gle koji mm gore dole uvijek se moze naterati...to nije nikakav problem...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkobozuric

Ima li tko orašje ili nešto  slično za prodaju

nekinho

Nisam siguran ali možda ti se Šajzika javi  :bye:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

I ja sam se ponovio u jedno orasje....nekako mi dunav sve dalje i dalje u ovim zimskim danima pa sam odlucio sloziti jedan camac za izlete na dva tri sata...a mogu ga i ostaviti tamo di budem zelio pecati...posebno sam kupio i jednu yamahu stariju 15 ks 2t...pa ce i ona kad dodje ljepse vrijeme na reparaciju i sminkanje

img safe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

Čestitke Maverick!
Nije zgodno kad je Dunav daleko, tako da podržavam ovaj tvoj potez  :occasion14:

vedro

Ajd da i ti imas pravi camac... :stripii:
:thumbsup:

Bakara

maverick

Da da..i pravi motor  :stripii:...mada imam cijelo ljeto da od ovog napravim neki fini kompletić..a evo i ljuta zvijer iza..

pajdo77

To je komplet ko curica. Još kad ti to skockaš  :ok:

jancika

Ekipa kupio sam orašje želim ga ofarbati pa me zanimaju točni nazivi hempelovih boja itd....odeš na stranicu hempela i nađeš 5-6 vrsta antialgina...isto tako primera...isto temeljnih bio sam u trgovinama kuže se kao i ja

jancika

Da li je hardracing protiv algi (tako piše u katalogu)  ima lite primer ima mile ntc  :sha:

maverick

Što se tiče boje...moj savjet bi ti bio da odeš u trgovinu na kraju strosmajerove...koja se bavi miješanjem boja...i trazis dvokomponentnu poliuretansku boju...zasto...zato što mozes birati nijansu...a tamo imas i hempel program ali imaju samo bijelu, plavu i crvenu...ponekad bude i ona kričava zuta...Imas kod njih i orginal hempelov light prajmer...a imas i njihov iste kvalitete koji ti mogu obojati kao i zavrsnu boju kojom ćeš ofarbati čamac....Pa kad kasnije malo zagrebes ispod ce ti biti ista nijansa...
Što se tiče antialgina...ako je veci motor i ako ćeš glisirati s čamacem, stavi hard racing...ako je neki manji motor tipa 4...5 ili 6 ks stavi mile dinamic...Ovo je ukratko...Pročitaj malo vise o pripremi plastike prije farbanja...obrati pozornost da dobro odmastiš površinu i koristi se malim mačkom za farbanje...obično nose naziv moher...I sigurno budeš bio na kraju zadovoljan s postignutim  :ok:

jancika

Hvala šefe.....iskreno i nadao sam se da češ ti odgovoriti......evo redom čitam sve postove o plastici.......ak zapnem javim se

maverick

Ako di zapnes moze savjet i uz kavicu  :icon_thumright: