Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

kobac

Obzirom da ga nije bilo 10 dana, a voda rasla, možda se i otkacio, nebi bio prvi..

Cinca

10.tog u nedjelju na ponedjeljak ukradeno 2 camca s motorima u Gatu na Dravi!jedan je moj,nasao ga u utorak bez motora,teg bacen u dravu,razbijen u dnu,s namjerom da ce potonit,zaglavio na topoli jednoj sto je bila u vodi sva sreca!bio gore Tomos 4.5!Drugi jos nije naden!

pajdo77

Počeli su,sad će biti sve više motora na čamcima,polako kreće sezona plovidbe,motori su na čamcima. Nije li dosta što ti je ukrao motor,zbog čega je razbio čamac? Mogao ga je pustiti nizvodno ako je mislio da se tako neće saznati mjesto gdje je točno skinut motor sa njega. Čista objest. :veryangry:

đuro os

Takve ako ih se ulovi trebalo bi s tim tegom baciti u Dravu da više ne isplivaju. :sha:

pajdo77

Glupo mi je krasti motor u vrijednosti 100-200 eura a i djelova ima ako ga je zbog toga ukrao i nisu skupi. Nema smisla,možda se neke pubertetlije nalile pa divljale. Može čovjek samo nagađati.

TonyC

Sad mi Simba javlja . Ukraden je motor na udičarskom naselju ( flos ispod njega )
Godinu dana stara Honda 20 ks .
Nema kasko .

maverick

nekinho

Ne dao Bog nikome da se desi. A ove da je uhvatiti pa skratiti za ruke ispod laktova bilo bi najpoštenije.  :pirate:

majstor

Ne možeš vjerovati kavih ljudi ima. Samo da napravi štetu, ako nema koristi. Meni je motor cjelu sezonu na čamcu i nitko ga ne dira, bar zasad . Svi lokalciznaju čiji je,  ali ako naiđu klinci...  :bye: