Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Jbte, kod vas to baš uzelo maha  :red-card:
Koliko znači kad imaš odličnu marinu kao u Apatinu, meni je komplet oprema u čamcu ...
Eto vam ideje za biznis , otvarajte marine po Dravi  :icon_biggrin:

kobac

to onda ovi kradu kad im ponestane love za šut ili tabletice
Možda bi bilo dobro skrenuti pozornost na ekipu lokalnom bobiju

maverick

Jbg...luka mi je daleko s obzirom gdje zivim...počesto zimi luka smrzne....mislim na Osječku luku pa mi je beskorisna...ove sto su napravljene poput pampasa i neptuna...su više ukrasnog karaktera...funkcionalnost je minimalna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

funkcionalnost je takva kakva je , ali opet su vrata zakljucana a camci i hangari pod videonadzorom .
to ce odmah 99posto lopova odvratit od neke kradje
odkad su ugradili kamere nije bilo nekog lopovluka  :occasion14:
Audentes fortuna iuvat

milan-so

Apatinska ima 24h obezbedjenje, kamere na sve strane, a uskoro će i silaz na vez biti moguć samo uz elektronsku karticu  :thumbsup:
Mada ... maznuli su mi zastavu i ispolac ... neko se poslužio pa zaboravio da vrati  :icon_biggrin:

maverick

Citat: šajzika  u Veljača 10, 2015, 20:00:53
funkcionalnost je takva kakva je , ali opet su vrata zakljucana a camci i hangari pod videonadzorom .
to ce odmah 99posto lopova odvratit od neke kradje
odkad su ugradili kamere nije bilo nekog lopovluka  :occasion14:

A slažem se, ali ja nemogu s onih mjesta s strane izaci 300 puta godisnje na vodu i vratiti se čamcem s kabinom tokom noci...da je malo drukcije ja bih bio prvi tamo...a milane...ono kod vas je vise nego odlično...mi drzimo čamce u nekoj nedođiji i kako kome treba neki dio eto ga kod nas  :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

da , to sve stoji,
tebi, zrinku i jos nekim pojedincima koji idu redovno na vodu je to neisplativo i puno biste gubili vremena dok dodjete do camca.
neko ko izlazi preko vikenda i nije toliko blizu plovila da ga redovno moze obici neptun je majka kao i svaka druga cuvana luka iliti pristaniste.

iskreno , cudim se da se i vise stvari nedobije noge posto je lokacija takva kakva je.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma ne smeta mi autom doci bilo gdje , smeta mi to nenormalno pristajanje...a šta bi ti...da nas  jos vise kradu  :stripii:

šajzika

Citat:..a šta bi ti...da nas  jos vise kradu 

ma daleko od toga, nikom zlo ne zelim, posebno ne takvo , ali znas i sam , mrak , nigdje nikog , civilizacija dosta daleko ,
sta je nekom obiti kabinu, skinuti petu , skinuti motor i slicne stvari
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa nije nista...nek skida Juri a ne meni..on je zadnji došao  :stripii:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii:
ako se nastavi trend, jura se seli na neptun  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

maverick

On ostaje tu...a ja idem na njegovo mjesto  :eek:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

jura

Nek marišu ćavi on je naviko  :stripii:

rsimon4

Citat: retfala  u Kolovoz 29, 2013, 20:51:38
kod nas je velika većina motora i čamaca ima kasko, jer je to stvarno jeftino 50-60 eura za vrijednost od 4000-5000 eura. nadam se da će policija uspjet naći lopove. osiguravajuća društva će sigurno vršiti dodatni pritisak na policiju

Da li osiguravajuće kuće isplate novac ako je motor osiguran kasko a ukraden?
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick