Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

U proteklih par dana kod nas na Dravi je ukraden jedan tomasaki , mislim 10 ks, od kolege Bekija...ako tko ima kakvu informaciju nagrada slijedi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Ovih dana , javlja mi kolega ukradena je peta sa yamahe 15 ks 4-te na udičarskom kraj josipovca !
Za sve koji bilo šta saznaju neka se jave !
Mada je veča šansa dobiti na lotu , al nikad se nezna !

maverick

Ja pričam da su mi dva puta prosli tjedan provaljivali u čamac , zadnji put porezali vezice na yamlocku i zaprljali čamac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Sad se vratio s Drave, nisam primjetio da nekom nešto fali  :sha: naši motori i čamci su ok...na nekim jos ima snijega ...jedino nisam skuzio jeli kod Jure sve štima  :stripii:

Mudri

Ja za toliki zatvor baš i ne vjerujem da će ti lopovi dobiti,kad kod nas ubiješ dvije djevojke na pješačkom,u ljutoj bembari sa ko zna kolko promila u sebi pa ne odeš ni dana u zatvor,ja da sam na mjestu tih lopova,ladno bi se žalio kakvu god presudu da dobiješ i dobro....

šajzika

Jest nema zatvora ako ga neko  uhvati , stavi vezice na ruke i pusti ga da se kupa.
Audentes fortuna iuvat

kobac

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

umpahpah

:sha: Tony da nije moja peta  :sha: ja bio pecat veceras a nisam kuzio???

maverick

Džaba sve, pa čak i selotejp....opet su se nesto navadili u naš kraj...očito je ista ekipa...još od ljetos kad su ukrali onu tomosovu desetku...pa do danas bilo je tu par sitnih lopovluka...mene su u zadnjih godinu dana tri puta posjecivali..ono ljetos ukradoše akumulator...i to pokvaren...meredov...
Jedino je ne drzati nista u čamcu a kasko obvezan...

kobac

Ako ne kradu motore nego druge sitnice onda su to neki lokalni lopovi

kobac

umpahpah

nisam ti ja rekao skupila se tu u naselju od jesenas krasna ekipa pijanaca i polu narkomana uzeli par vikendica u najam i rade sranja ja vec nekoliko puta zvao rijumu!!!!

maverick

Krali su pete, poklopce motora, elise, akumulatore..pokoji motor...jedno vrijeme je bio mir a sad ove godine opet počelo ...a ti sto umappah spominje uopce nisu polu narkomani..vec onako...pun gas  :uf:

klem123

Metio bi ja i napravu sa senzorom pokreta
Al bojim se da se kum nezaj ..... kad bude izbacivo  vodu