Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Za takve tipove bi valjalo da su pali u ruke nekadašnjoj miliciji. Vlasnici bi svoje dobili natrag.

šime

Retfalački mačak

Kada bi se policija više bavila sigurnošću građana i imovine i to transparetno, imali bi našu veliku pomoć, razumijevanje, podršku, a stali bi na ii njihovu stranu u vezi njihove plaće za rad koji obavljaju. Gdje to ima da policija i to u paru, vozilom, nosi i dostavlja poštu-pozive? Zar to nije posao drugih službi? Nemam ja osobno ništa protiv tih dečki, samo ne mogu oni onda biti prisutni npr. u blizini potencijalnih mjesta gdje se događaju krađe naše imovine. Halo, ministre, zar nije tako?

Slaven

statistika kažnjavanja i naplate kažnjavanja je policiska biblija, ostalo kako vjetar puše

Greys

Slavene, to je bas tako kako si rekao  :icon_thumright:

šime

Ma nadam se da je barem malo zaustavljeno haračenje sa krađama kada su onu ekipu uhitili, samo bojim se da će se pojaviti novi ali ja i moja ekipa imamo jako dobro iznenađenje, samo neka probaju , mislim da će im biti jako dobro, ali vjerovatno kuže, nešto što im neštima pa ih za sada nema, mada vjerujem da su bili u izvidnici.

maverick

Nakon što je Policija Brčko distrikta BiH tokom februara 2013. godine, okončala akciju kodnog naziva “Sava” u kojoj je, u saradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Hrvatske, na području Brčko distrikta BiH, pronađeno i oduzeto 19 penti, vanbrodskih motora, isti su tokom današnjeg dana predati policijskim službenicima MUP-a Republike Hrvatske - Policijske uprave Šibensko-Kninske, kako bi bili vraćeni vlasnicima, saopšteno je iz Policije distrikta.

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Bitno je da su ih stavili u "transportni" položaj - na ručku.  :toothy12:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Juzba

ovo samo policija može napraviti, položaj u kojem penta nesmije biti, i baš su ih na tu stranu sve okrenuli :alas: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ma tko zna sta su sve prosle od dana kradje do slikanja....ne bitno kako stoje...bitno da ce se poneki motor i vratiti pravom vlasniku... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Lijepo je vidjeti ovakvu količinu motora, i znati da se ipak dio njih vraća ljudima koji su uložili svoje novce u njih  :icon_thumright:

maverick

Zanima me a sta s onim kojima je kasko isplatio lovu upravo za ove motore sa slike

pampasexpress

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2013, 06:10:58
Zanima me a sta s onim kojima je kasko isplatio lovu upravo za ove motore sa slike
kolegi sa neptuna su isplatili kasko i tek nakon nekoliko mj. ga pozvali na sud radi prijavljene kradje na suocenje,,,
momci svoje sjede a njemu su rekli da obzirom na vec isplacenu odstetu moze raditi dalje sto god zeli a motor vracaju osiguravatelju i da navodno oni to onda postavljaju na licitaciju ali negdje dalje ? , to navodno kako nebi bilo manipulacija pa na licitaciji nebi ponovo kupio svoj motor za mozda neku manju lovu ,,, tako mi je barem prepricao ,,,
nije jos uvijek nista kupio jer jos uvijek ima fobiju , boji se mraka , a jbg.
eto toliko ,,,
pravilo je da nema pravila

raso

Jbt moram javiti Masnom. možda su mu našli Hondu :beee: :beee: :beee: