Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Nista te ne sprecava da stavis natpis "MINIRANO" i bez da stvarno stavis minu, pa ko bi da proverava da li se foliras nek proba!  :icon_biggrin:

maverick

Bas...osim policije...opet onda budem isao na informativni... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Citat: maverick  u Kolovoz 29, 2013, 20:05:08
..a motori lomunac zavrse vise manje u tvojim krajevima, i tu je problem...

Na granicnim podrucjima ukradeno uvek ide preko. U Djerdapu je 90ih bio haos i naravno, sve je islo preko. Nasi camci i oprema su mnogo pre nas zavrsili u EU, bala ih Rumunija :icon_biggrin:
Trebalo bi videti kolika je saradnja dveju policija po tom pitanju. Da ne gresim dusu, ali me ne bi iznenadilo da nasi imaju mnogo preca posla :sad4:

retfala

kod nas je velika većina motora i čamaca ima kasko, jer je to stvarno jeftino 50-60 eura za vrijednost od 4000-5000 eura. nadam se da će policija uspjet naći lopove. osiguravajuća društva će sigurno vršiti dodatni pritisak na policiju

mossi

Citat: maverick  u Kolovoz 29, 2013, 20:22:24
Bas...osim policije...opet onda budem isao na informativni... :toothy12:

:alas: :alas: :alas:

maverick

Pa bas..mene uvijek odvedu a svi se smiju..znas..vise mi i nije fora s obzirom na godine koje imam  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

peugeot

lopovi su uhvačeni  dobio sam evo informacije prije 15 min

maverick

I ja...mada sve ne vjerujem...nadam se da cemo uskoro imati i neka imena...ali ako se ne varam i ako su danasnje informacije bile tocne...sve bi to trebali biti neki poznati umjetnici  :icon_biggrin:

peugeot

:be happy: navodno poznati  imam još nekih informacija ali nesmjem u javnost za sada

sandra

pitanje je poglavico zašto te privedu stalno.. :not speak:
to je poznato da će vam neko vaš ukras nešto sa čamca..
  neko da ga i vidi blizu..šta če ako ga je vidio s vama..
  kradu i na moru, na malim barkama.
  treba im prste nalupat pa neće više.. :toothy10:

maverick

Pa zbog te rijeci NALUPATI....inace prije par godina su meni i nekolicini kolega ukrali motore, s nekog drugog camca kojeg sam tad imao...pa sad pirim i na ladno...cim nadjem nekog da se vrzma u blizini idu eduktivne metode kako i dolikuje covjeku s bradom i brkovima i nepunih 100 kg  :icon_biggrin:

sandra

jel to Djeda Mraza pozoveš.. :toothy9:

silure

duskok

I kako zavrse ti lopovi koji po ko zna koji put vec kradu ? Jel k'o i kod nas idu u miliciju na razgovor, plate neku kaznicu i cim izadju opet isto, ili se razvlace po sudovima dok slucaj ne zastari, ukradeno naravno ne vrate . . . ili dobiju po usima

maverick

Bas sam se cuo s kolegom koji se jako potrudio i ovo je ozbiljna stvar....sto se tice lopova...teska kradja i nema izvlacenja...a sto se tice nas...ovo je prvi put u tko zna koliko godina da su lopovi uhvaceni i da su motori na sigurnom....i bas sam sretan zbog toga  :thumbsup: