grijanje čamca

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ima li netko ideju, viziju...gdje kupiti ovakav rezervoar kao sa slike ali manji...ovaj na slici je od 5 l, a meni treba tog oblika ali od 2 max 3 litre

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

maverick

Moze li nam Dario tu kupiti  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

retfala

https://www.kupindo.com/Za-masine-i-alate/39532919_Rezervoar-za-gorivo-Tomos-pumpe

Oko 3lit..500 dindži...mogu kupot decki iz Srbije koji su registrirani na toj stranici

alexdja

Ako ima na stanju kupim ti ako hoćeš...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Moze ....ne bitno je koji tip...

Dzeg

Ako treba pomoc mogu vam ja kupiti, samo da vidimo kako da vam pošaljem.

maverick

Ček, Šajzika se sjetio da imamo tu u Os tomosovu radnju pa cu prvo otici tamo, inače moj drug retfala bi me poslao u Makedoniju za 500 dinara, ali nema veze...vraticu mu ja to prvom prilikom  :stripii:

Dzeg

Ok, ako zatreba piši pa cu ti uzeti, ima na kupujem prodajem par komada pa ti pošaljem na autobus.

mossi

Mogu ja mogu ja ..  :rofl2:
Kupim i pustim Dunavom, pa ga vataj kod Aljmaša.  :glasses9:
Ili dodji na kafu.  :takoje:

alex7777

Citat: mossi  u Siječanj 25, 2019, 14:02:34
Mogu ja mogu ja ..  :rofl2:
Kupim i pustim Dunavom, pa ga vataj kod Aljmaša.  :glasses9:
Ili dodji na kafu.  :takoje:
imam ja dobar dugacak meredov kad vec nevadim smudja sa njim pusti pa cemo vatat rezervoare :stripii: :uf:

ljuska

ako ne riješiš kod sebe javi mislim da sam vidio tu kod mene nešto takvo a imam i neku tomos radnju

maverick

maverick

Volim nautiku koliko i ribolov...neke stvari za update kupim a neke volim i kad napravimo sami. Auspuh od webasta...kum radio na stroju a ja polirao...rezultat na slikama  :ok:

dice roller online free

online coin toss