grijanje čamca

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

tu će retfala i maverick više napisati , oni imaju ugrađen vebasto , ako ima i nekih drugih rješenja - napišite
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

od ovog nema boljeg i ekonomicnijeg...naravno osim pocetnog ulaganja...na minus deset...spavam u slip gacima i potkosulji... :icon_biggrin: pecanje, visednevno na extremno niskim temperaturama, cini ugodnijim i podnosljivijim...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

maverick

naravno...termostat je pored glave....inace vrlo brzo grije onu malu kabinu litra i pol do dvije nafte na tri dana i to bas kad je jako jako hladno....
inace upalim ga prije spavanja da se kreveti ugriju...i zaspem...posto nocu se budim na svaki val ako treba dogrijem...ili tad vec sanjam da je severina pored pa mi nije ni zima  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ima i boljih od severine , na koliko staviš termostat

maverick

slikam ti termostat...nema brojcanih oznaka...onako srednje...na 25...da ni sevki nije zima  :icon_biggrin:

Surikarn

He he he ovaj post ce najduze cekati na odgovor,jerbo svi sad bacaju drkicu ::)

Slaven

ajde kad odradite nastavljamo :toothy10:

maverick

Darko

peugeot

takav webasto se nalazi u nekim kombijima ako se nevaram ?

Darko

uglavnom u kombijima Hitne pomoći

jura

Ne mogu vjerovati da sam trenutno sam na ovoj temi a ovakvi postovi :hello2:

peugeot

TonyC

Taman sam stigo par sekundi prije metle ! ! ! !
Pa nekaže se bez veze " Seve Internacionale ! "    - vrijedi svaku lipu !!!!!!!!!  :icon_thumright:  :love7: