selva

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:08:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

ajmo maverick , ti ih imao i imaš nekoliko , ja ga imao kratko , malo bučan u odnosu na druge bih izdvojio kao jedinu zamjerku za kratko vrijeme što sam ga imao
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

2 t, kopije jonike...4t cista yamaha...
sta reci , jednostavna 2t motor, pouzdan...s obzirom na potrosnju u nekoj zaltnoj sredini u odnosu na druge 2 t motore....jedina mana po meni je sto su kokretno bucniji u odnosu na druge...kod manjih modela se vidi ta jeftinija zavrsna obrada dok kod vec nema neke zamjerke...

i mislim jedini vanbrodski motor koji radi u europi...mislim da ce se ulaskom u eu...pojaviti jos vise tih motora na nasem trzistu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mariok

U potpunosti se slažem da je bučan u odnosu na neke druge, ali djelovi nisu tako skupi kao kod drugih. Neki dan sam pričao sa gazdom servisa u Splitu (naručivao elisu), te mi je rekao da je tvornoca Selva počela kao proizvođač vanbrodskih motora za Talijansku vojsku, te da se kasnije pojavila i na tržištu.

maverick

a dvotaktni imaju jedan termostat i nista vise...jednostavno i ne kvari se...jer nema sta...jeftini...na ovu recesiju ili selva ili parsun  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mariok

Naišao na ovo,

pa me zanima, dali tu mora ići guma ili može onaj plastični nastavak za stainlees propelere?

TonyC

Mislim da ti je najbolje tom kinezu poslat mail i pitat ga kako je on to zamislio - guma ili plastika !

mossi

Na ovaj ide odgovarajući uložak.
Guma stiže zalepljena.

river

Citat: maverick  u Studeni 27, 2012, 22:26:08
2 t, kopije jonike...4t cista yamaha...
sta reci , jednostavna 2t motor, pouzdan...s obzirom na potrosnju u nekoj zaltnoj sredini u odnosu na druge 2 t motore....jedina mana po meni je sto su kokretno bucniji u odnosu na druge...kod manjih modela se vidi ta jeftinija zavrsna obrada dok kod vec nema neke zamjerke...

i mislim jedini vanbrodski motor koji radi u europi...mislim da ce se ulaskom u eu...pojaviti jos vise tih motora na nasem trzistu

jer neće se zabranit prodaja novih dvotaktnih motora kad budemo u EU?  :icon_scratch:

mossi

Dok plove Dunavom ladje, neće sigurno.

jura

Mislim da su zabrane za jezera, a Dunav guta i ružnije stvari :evil1:

TonyC

Citat: mossi  u Prosinac 23, 2012, 12:23:25
Guma stiže zalepljena.

Mossi , neznači da je ovo gotovi proizvod ! ! ! !

Kinezi su to ! ! ! !

mariok

Radi se o tome da kinezi  proizvode  u suradnji sa selvom 2t vanbrodske motore. Firma se zove ZongshenSelva. Koliko sam skužio Selva više ne proizvodi 2t motore, zbog pravila u EU. Elisa je sa sajta ( kao i sve drugo vezano uz 2t selve) ZongshenSelva, pa ako nekog zanima pogledajte.

mariok

Citat: mossi  u Prosinac 23, 2012, 12:23:25
Guma stiže zalepljena.
Gdje ima za kupiti taj uložak?

milan-so

Selva opasan igrač   :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Ako ovo može da gura onda svaka čast!  :toothy10:

Gde su mladi tu je i šala  :icon_cheers:

šime

MARIOK u ovu tvoju elisu ide konusni i nazubljeni "tuljak" i oko njega posebna guma i na kraju se to upresa u elisu