selva

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:08:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

ima i mjenjac i to ti se i pokidalo jelda ?
ima samo jedan na  njuskalu i izgleda zanimljivo http://www.njuskalo.hr/vanbrodski-motori/selva-6-d-c-oyster-oglas-9702682
bar cjenovno, radje mozda to nego staru T10
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Neka kanđa se malo sjebala, ali riješili to, a ne vidim sliku i neznam koja je to selva pitaj Susjeda moga on će bolje znati a siguran sam d aje bolja opcija od Tomosa 10
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

šajzika

da da morat cu njega daviti , nema slike jer nije stavio ovaj sto prodaje , nest mi cak izbacuje google na par mjesta  da je to 4t
i ovako bi trebala izgledat
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Treba vidjeti i probati, u svakom slučaju ako je ispravna, bolja je opcija od bilo kojega tomosa moje mišljenje.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

miha

tomos neprocjenjivo iskustvo :hello2:

Kugla

Hej Miha! Je Tomos je početak, srečom ja se kratko sa njim igrao, Naravno tebi takodjer ovako javno hvala na pomoći oko one kanđe za Selvu, Miha  :ok:, Susjed  :ok:, Vjerujem da će sad biti sve ok.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

šajzika

ma tomosaki me ljuti sa nepouzdanoscu , ako budem to rjesio onda ce najvjerojatnije jos godinu dana drndat kod mene jer financijski nisam potkovan da pazarim nesto novo, iako ako je ta selvica iz oglasa stara 3 godine, 4T (ako dobro google kaze ), malo radila kak kaze oglas(iako neznam na koju foru bi to provjerio ) i to sve za 500 eura, onda bi se mozda i okuražio pa to uzeo .
to mi je taman neki limit za motor i maknio bi se od tomosa
Audentes fortuna iuvat

Tićo

Citat: miha  u Prosinac 21, 2013, 19:35:45
tomos neprocjenjivo iskustvo :hello2:

Ko nema Tomos taj nema ni problem  :toothy9:

maverick

Imao sam nekoliko selvi, jednostavni i pouzdani motori, relativno se povoljno daju naci polovni na oglasima....nesto malo bucniji ali pouzdani....bolji su od bilo kojeg tomosa...i relativno su jednostavni za popravak.... :bye:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Relativno su super  ;D

Kugla

Citat: Rap  u Prosinac 21, 2013, 22:24:26
Relativno su super  ;D
Za neke pile se nema, i ovu sam si teško priuštio i meni je super!
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Rap

Zašto ne bi bila,al Marijo kaže da su relativne u više stavki pa ja nastavio  :icon_biggrin:

maverick

Da, niskobudzetni motori ali pouzdani, kao i parsun ili slicne price...za nas male nauticare....su svakako isplativi....za more, panulanje ...mora se nesto konkretnije uzeti svakako....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Mada,ima jako zadovoljnih moreplovaca sa selvama.Ne vidim razlog zašto ne,redovito održavati i ne bi trebalo biti problema.

Kugla

Biće ta moja selvica ok, to je ipak ženskog roda, malo pazi, malo mazi i bude sve ok!  :takoje:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti