selva

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:08:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Danas sam prvi put vidio u zivotu Selvu 18 ks dizelski motor :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Da Joza vanbrodski motor,covjek sad ugradio alnaser i alternator od auta ma lik je kralj.
Pali na zub sada,zapekli ventili ocistili ventile prepakovao motor jos ima rezervar na sebi.
Isti je kao ovaj sa njuskala kupljen je ako se ne varam negdje kod Varazdina :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

zvona

Imam priliku kupit selvu 15ks 2t 2008 za male novce..motor je ispravan..vozio se neki dan..e sad kako je sa djelovima za HR..

maverick

Nesto ima na njuskalu, nesto paše od johnsona, vecina ima kod uvoznika....a ni ne kvari se  nesto previse... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

To je onda to..ode po motor.na ovom je promjenjeno..impeler..ulje i kojekakve sitnice.oko 5cm mi motor stoji višlje nego što bi trebo i idem 42kmh..kad skrecem elisa hvata zrak.moram ga spustit.bit ce to ljepo  :icon_biggrin:

pajdo77

Ako je to sve promjenjeno onda si miran,ajde pa stavi neku sličicu da vidimo pilu :hi:

zvona

Danas kad odem u selo pa cu poslikat..sad nemam nikakvih slika

pajdo77

ajde pa nek ti je sa srećom i računaj na 7,5 l/h. Zašto bi samo moj motor toliko trošio :stripii: :rofl2:

zvona

A nek guta..šta cu mu ja..kad malo naviknem na brzu vožnju i koješta..kupit će mo mo bolji motor..za sad vjerunem da ce mi bit odličan  :icon_thumright:

maverick

Ja sam je imao...na elanu gt 400 pa je isla fino s jednim covjekom  a nije ni sad nesto veliki potrošac 6 7 litara, jedina mana je malo bucnija ali bices sigurno zadovoljan za sitne pare  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ma danas sam ju dropio pun gas radi probe..nakon skoro 40min punog gasa skinio poklopac..blok topal al ne vruč..ugasio upalila na prvu u leru fino radi..mjenjač isto tako..malo je bučna al nesmeta mi popila mi oko 5l brzo..kad mi je krepala na vodi začudio se hahah..al sam se i navozo..gps pokazuje 40kmh nizvodno uzvodno 33-35kmh..bilo je malo valova pa je poskakivo..dok ga spustim kako treba vjerujem da bi trebo makar 1-2kmh brže ić..trebam promjenit cink protektor ovaj je dobrano potrošen..i kapa je ok 9.9 al nema veze ni to  :icon_biggrin:

mariok

Kad izglisira oduzmi malo gasa,ne gubiš na brzini ali dobivaš na potrošnji. Moja tako troši oko 4l.

zvona

Da da..to.sam skuzio danas..gas do kraja i onda ga smanjim da se nedere toliko a ide jako ljepo