Zanimljiva plovila

Autor mossi, Veljača 24, 2014, 22:14:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja već skoro dve godine lomim šta da radim ... puno je to love u konačnom zbiru, ali vredi svaku paru!

:ok:

vedro

maverick

Šta se čudis...imam i kajak i kanu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Pitam za cijenu kao i ti a plut i ostali koji znaju sute  :stripii:
Mislim, necu ga kupiti ali...

daban1

8 000kuna bez vesla i nosača za štapove

kawasaki

za te pare ima da sam vesla  :stripii: :pije:
Brzi od Bolena.

maverick

A jbg i ja sam tog misljenja i zato i imam sto kilograma  :stripii: lijenost mi je postala jedna od vrlina...no ima ljudi koje veseli veslanje...i mene je prije, pa sva sreca pustilo me nakon par kilometara  :stripii: mada za zatvorene vode i neko varalicarenje nije loš izbor...mada ima ih dosta i na rijekama da varalicare...
Moja topla preporuka da se ne koristi u zimskom periodu...bez obzira na stabilnost plovila ili sposobnost veslača  :ok:

Mornar Popaj

Rođeno za Bosut, Spačvu, Studvu, Smogvu, Otočke I Bošnjačke virove, uglavnom stajaće vode gdje ima lijepih štuka, ali i smuđa i soma koje nitko ciljano ne lovi.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Plut

Kako kaže kum Daban 8900 kn cca model koji smo probali bez vesla i ostali dodatci se kupuju posebno po želji ribolovca.
Što me ne ubije to me ojača

rj

ček dok vas vjetar ufati bit će kmeeeeee....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A valjda nece ni pecati po vjetru...kajak je nezgodan kad je vjetar u pitanju...moras cjepanicu natovariti u prednji dio  :uf:

vatrogasac

Kugla

Danas se vračam sa posla i sustignem ovo na cesti

mossi

Ufff ovo je skroz zanimljivo!  :icon_thumright:
Mislio sam na vatrogaščeve fotke!