Zanimljiva plovila

Autor mossi, Veljača 24, 2014, 22:14:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A zanimljivo ovo od vatrogasca...a susjed di si ti ovo slikao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pred mojim selom kad sam se vračao iz Valpova sa šljake

TopMix

Strasan camac (Vatrogasac) za letnje pecanje sarana na rekama...Dovoljno sirok, stabilan, jos malo pratece opreme, drzaci za stapove i ... to je to.

maverick

Pa da jednostavan koncept , stranice malo čudno postavljene za naše pojmove ali kad se duze zagledaš ne izgleda loše
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Koncept je strava.

Ogroman prostor, bez kutija, sedalica, mesta koje su pogodne za trpanje svega i svačega.
Cerada i kreveti se mogu ukloniti takodje.
Jedino fali krmeni deo sa odlivom vode, mestom za rezervoar kutija za sidro i sitnice ... he he he mora neka kutija majku mu.

Čamac je plitak, dosta širok i sa motorom od 25-50hp bi išao ...  :icon_thumright:

maverick

A gledam sad malo po njihovim stranicama...pa to i jesu ciljano pravljeni za šaranše...rod podovi i slične zeancije

http://www.arynboats.nl/

mossi

bb

maverick

A jeli to oni gurnu vrh štapa u vodu  :sha:

TopMix

Kad pecaš sa baitrunerima, štap možeš postaviti kako hoćeš i kako ti je najzgodnije. vrh se obično potapa kad duva pojačan vetar.

vatrogasac

Moze bit da gurnu, imas sheme kod saranskog ribolova, ovisno o vjetru, toku vode, onog sta voda nosi da stavljas vrhove visko ili pak nisko i potopis cak te stavis jos backlead da najlon bude skroz potopljen.

rj

Citat: mossi  u Ožujak 02, 2015, 23:25:08
Koncept je strava.

Ogroman prostor, bez kutija, sedalica, mesta koje su pogodne za trpanje svega i svačega.
Cerada i kreveti se mogu ukloniti takodje.
Jedino fali krmeni deo sa odlivom vode, mestom za rezervoar kutija za sidro i sitnice ... he he he mora neka kutija majku mu.

Čamac je plitak, dosta širok i sa motorom od 25-50hp bi išao ...  :icon_thumright:

di plitak  :eek:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Iznutra je plitak, jer ima visoko duplo dno i samopražnjenje.
Pa mi se učinilo ...  :icon_salut:

kawasaki

auuu strava a taj sator-kabina se brzinski sklopi kada netreba... a rasklopi kada treba.
ma bas odlicna ideja za camac  :hi:
Brzi od Bolena.

vatrogasac