Pripreme za nadolazeču skupštinu Zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Veljača 25, 2014, 15:07:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

eto vidis to je sve inicijativa sadasnjeg predsjednika ali kad ne ovisi sve o njemu forsira koliko god moze i ja znam koliko je to i tesko da itko moze nesto vishe uciniti,da isto tako ce biti i sa b brdom i sa halasevom i sa starim dravama visnjevac i josipovac,to su potezi koji ce itekako obogatiti dravu ribom i necemo morati uopce ici na dunav!!! za staru dravu visnjevac sam gledao papire koji su vec u hr vodama i to ce biti krasno jedino sto zamjeram je ne spajanje stare drave josipovac direktno sa tokom drave nego preko s d visnjevac,da se spoji direktno imamo lijepi protok i kroz obje st drave i juhuuuu

miha

šime

Umpahpah sve je to ok ali mislim da su inicijatori HRVATSKE VODE, zasluga starog predsjednika je 0.Ima tu svega vezano za sam rad Zajednice vjerovatno nisi upoznat,ali otom potom.Duboko sam uvjeren i tvrdim da dobra ekipa može puno puno bolje.

miha

e baš to jel to zavisi od ribolovne zajednice ili spada u redovite radove hrvatskih voda

šime

Dečki daj molim vas idite na inernet i pogledajte na stranicama REVITALIZACIJA ALJMAŠKOG RITA i sve je vidljivo.Ma kakva zajednica HRVATSKE VODE su inicirale sve projekte.Pogledajte imate sve na internertu.Sve ostalo su obmane.Ma nadam se da će se diskusija produbiti ima toga još negativnog ali smatram da to nije trenutak da se iznosi, već na samoj skupštini.

DIDAPATAK

..prije 40-ak godina je bio kanal iz Drave sa Josipovačkog pašnjaka( otprilike 1,5 km od nizvodno od vikendica) koji je išao do sadašnjeg jezera..
..bila su i dva kanala koji su krajem proljeća i za velikih jesenjih voda spajali Karašicu sa tzv. Josipovačkom rupom..tu kod Ćirinog mosta se spajalo sa josipovačkim kanalom koji je kao i ovaj iz cigandole imao znatno veće količine vode..nisu presušivali ni za najvećih vrućina..nestalo je vode kad su iskopani bunari i rađena obilaznica..u šumi između Višnj. lugarnice i josipovačkog pašnjaka su bile još dvije rupe veličine  viš. druge rupe, koje isto nisu presušivale ali su redovito bile korparene..pa nekoliko puta smo se čamcima puštali s Dravom iz Narda do sadašnjeg bar.mosta a do tamo smo veslali kroz šumu i kanale
..u 6 mjesecu si sa mosta između Višnjevca i Josipovca i onog kraj škole u Josipovcu mogao vidjeti velika jata malih šarančića koja se vraćala u Dravu.
..vrlo povoljnim zahvatima bi se mogle izgraditi jednostavne preljevne ustave koje bi opet omogućile milione kubika vode preko cijele godine..i za ribolov i za zalijevanje oranica..
..ako se netko hoće malo zaigrati sa mnom oko toga dalo bi se mnogo napraviti - misli globalno - djeluj lokalno,he,he
.. :hi:

šime

Evo koliko sam uspio doznati skupština je 09.03 2014.Možda će biti jako zanimljivo.Jedino ako nije već sve pripremljeno.

miha

sve rješeno sve izdogovarano isti ljudi ista ekipa danas Dimnjašević rekao na slavonskom radiju

šime

Nisam slušao ali ništa neočekivano, već grčevita borba za vlst u Zajednici ,a pitam se a i nas sve pitam zašto.

ps

Jel ide tko na skupštinu i jel nosite jupolove kante radi boljeg raspoznavanja? :takoje:

Darko

skupština je u nedjelju u 10h u mjesnoj zajednici na Jugu 2 u Srijemskoj ulici
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šime

Očekujem jako zanimljivu Skupštinu a iskreno se nadam da će podastreta pravim i istinskim podacima,a onda neka delegati odluče.Nadam se da će delegati pažljivo pratiti rad  skupštine a što je bitno.Bojim se da je izbornim inženjeringom već određeno tko će što biti izabran pa skupština neće biti skupština već međusobni dogovor zainteresiranih koji žele i dalje voditi Zajednicu, a duboko sam uvjeren da Zajednica grca do grla u problemima.Vi koji ste delegirani ste ključni i o vama sve ovisi, odnosno kako će Zajednica dalje raditi i napredovati.

ps

Citat: miha  u Ožujak 02, 2014, 17:00:22
sve rješeno sve izdogovarano isti ljudi ista ekipa danas Dimnjašević rekao na slavonskom radiju
Miha svaka čast,upravo tako,  :takoje: sve napisano potpisujem,upravo malo prije završena  :violent1:  :BangHead:

miha

sve je to izrežirano odavno u njihove redove možeš samo ako oni to hoče . a oni če otič kad oni to budu htjeli.

kawasaki

Brzi od Bolena.